Biryudumkitap'tan sesli kitap dikeyinde yeni adım

E-posta kutunuza her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz hikâye ve roman pasajlarını gönderen bülten servisi Biryudumkitap, artık sesli kitap sektörüne de giriş yaptı.
Biryudumkitap'tan sesli kitap dikeyinde yeni adım

E-posta kutunuza her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz hikâye ve roman pasajlarını gönderen bülten servisi Biryudumkitap, artık sesli kitap sektörüne de giriş yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Chrome eklentisini yayına alan, hatta QR kodlu ürünü ile mekanlarda kitaplardan bölümler okunmasına izin veren Biryudumkitap, mobil uygulamasını da yayına aldı.

Premium üyelik seçenekleri ile sınırsız kitap dinleme

Biryudumkitap'ın yeni uygulaması mevcut platformdan farklı olarak edebiyat dışı kategoride yer alan kitapların "kitap yudumları" adı verilen geniş incelemelerine, kitap pasajlarına ve öykülere yer veriyor. Uygulamayı indirdiğinizde öncelikle platforma üye olmanız isteniyor. Biryudumkitabı indirmek ve her gün bir yeni pasaj ile öykü dinlemenin ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak daha fazlası için platformda premium üyelik modeli bulunuyor. Dilediğiniz kitabı dinlemek isterseniz aylık üyelikte 3 gün ücretsiz deneme süresi olmak üzere 16,99 TL, yıllık üyelikte 7 gün ücretsiz deneme süresi olmak üzere 119,99 TL ödemeniz isteniyor. Platforma her gün yeni kitap eklendiğini de belirtelim.

Biryudumkitap her ne kadar sesli kitap dikeyine geçiş yapmış olsa da platformdaki sesli kitapların Storytel'deki gibi kitabın tamamından oluşmadığını belirtelim. Biryudumkitap sadece belirli pasajları ve hikayeleri kullanıcıya sunuyor.

Uygulamada kitaplarla ilgili genel bilgilerin yanında kimler okumalı diye bir bölüm de yer alıyor. Buradan kitabın size uygun olup olmadığını anlamanız mümkün oluyor.

30 kategoride 200'den fazla içerik

Blinkist, 12min, Headway gibi kitap özeti uygulamalarından farklı olarak Biryudumkitap'ta edebi içerikler de mevcut. Uygulamadaki kitap yudumları alana uygun yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenler tarafından hazırlanıyor. Bazı kitaplarınsa uzmanlarca orijinal dillerinde hazırlanıp Türkçe'ye aktarıldığını belirtelim. Uygulamada kitap pasajları hariç 30 kategoride 200'den fazla içerik bulunuyor. Girişimin yıl sonu hedefinde bu sayıyı 500'e çıkarmak olduğunu da hatırlatalım.

Bir sosyal girişim olan Biryudumkitap, uygulama sayesinde gelir elde ederek sosyal etki odaklı yeni projelerini faaliyete geçirmeyi ve sürdürülebilir olmayı amaçlıyor. Platformun e-posta bülteninin ise çalışmaya devam edeceğini de hatırlatmış olalım.

Biryudumkitap'ın mobil uygulamasını App Store ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.