Apple mobil uygulama ve oyunlar için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu

Apple, sürpriz bir etkinlik haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan davetiyelere göre Apple, 2 Aralık tarihinde New York'ta sürpriz bir etkinlik düzenleyecek.
Apple mobil uygulama ve oyunlar için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu

Apple'ın 16 inçlik yeni MacBook Pro modelini sessiz sedasız tanıttığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Herhangi bir etkinlik düzenlemeden yeni modelini satışa sunan Apple, sürpriz bir etkinlik haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan davetiyelere göre Apple, 2 Aralık tarihinde New York'ta sürpriz bir etkinlik düzenleyecek.

Paylaşılan davetiye görsellerinde ise altın bir App Store logosu ile "Loved by millions. Created by the best." ibaresini görüyoruz. Görselde paylaşılan bilgilere göre 2 Aralık tarihinde düzenlenecek olan Apple özel etkinliğinde 2019 yılında karşımıza çıkan mobil uygulama ve oyunlara odaklanılacak.

Hatırlatmak gerekirse Eylül ayında düzenlenen etkinlikte iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Apple Watch Series 5, yeni iPad ve Apple Arcade oyun servisinin detayları gibi önemli yenilikler paylaşılmıştı. 2 Aralık tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin detaylarını sizlere paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.