Migros'un da dahil olduğu yeni yatırım turunda Paket Taxi'nin yüzde 60'ı satıldı

Uzun zamandır Paket Taxi ile Migros arasında bir yatırım anlaşması yapılacağı ile ilgili duyumlar alıyorduk. Bugün aldığımız bilgilere göre imzalar atıldı ve Paket Taxi, ülkemizin önemli market zincirlerinden olan Migros'tan yatırım aldı.
Migros'un da dahil olduğu yeni yatırım turunda Paket Taxi'nin yüzde 60'ı satıldı

"Bir paket mutluluk" sloganıyla yola çıkan bir paket servis platformu olan Paket Taxi'den ilk olarak 2017 yılının Ocak ayında sizlere bahsetmiştik. Webrazzi E-Ticaret 2017 konferansımızda da sahne alan girişimlerden biri olan Paket Taxi, yatırım sürecini bu an itibari ile tamamladı.

Migros ile birlikte üst düzey yöneticilerden oluşan bir grup yatırıma dahil oldu

Uzun zamandır Paket Taxi ile Migros arasında bir yatırım anlaşması yapılacağı ile ilgili duyumlar alıyorduk. Bugün aldığımız bilgilere göre imzalar atıldı ve Paket Taxi yatırım aldı. Aldığımız bilgilere göre Paket Taxi, Migros ve Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından oluşan üst düzey yöneticilerden yatırım aldı.

Migros'un Paket Taxi'ye yatırım yapmasının pek sürpriz olmadığını da ekleyelim. Geçtiğimiz Şubat ayında Migros Hemen platformu ile karşımıza çıkan Migros, servisinin kurye tarafında Paket Taxi ile çalışıyordu. Aldığımız bilgilere göre yapılan anlaşmaların sonucunca Paket Taxi'nin yüzde 25'i Migros'a, yüzde 35'i ise diğer yatırımcılara satıldı. Kısacası toplamda Paket Taxi'nin yüzde 60'ı satılmış oldu. 

Raşit Emir Süer ve Serkan Can yönetici pozisyonunda görevlerine devam edecek

Rasit Emir Suer

Yapılan yatırımın ardında Paket Taxi'nin kurucuları konumunda olan Raşit Emir Süer ve Serkan Can'nın yönetici pozisyonunda devam edeceklerini de ekleyelim. Söz konusu yatırım ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Son olarak Paket Taxi'nin kısa zaman önce 8 yeni ilde hizmet vermeye başladığını da belirtelim. Bu şehirler arasında Muğla, Kayseri, Gaziantep, Edirne, Kars, Ordu ve Giresun bulunuyor. Antalya ve İzmir şehirlerinde ise bir ay sonra hizmet vermeye başlanacak.

Biraz nostalji yapalım ve sizleri Raşit Emir Süer'in Webrazzi E-ticaret 2017 konferansındaki konuşmasına götürelim:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.