İlker Koçer, Oracle For Startups programını ScaleUp Summit sahnesinde anlattı

Oracle'ın 175 ülkeden 430 binin üzerinde müşteriye sahip olduğunu belirten Koçer, inovatif ve agile olmadığınız sürece ne kadar büyük ve uluslararası bir şirket olduğunuzun bir önemi olmadığını da dile getirdi.
İlker Koçer, Oracle For Startups programını ScaleUp Summit sahnesinde anlattı

Endeavor Türkiye’nin düzenlediği ScaleUp Summit etkinliğinin 21 Ekim tarihinde düzenleneceğini sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Bizim de Webrazzi olarak medya sponsorları arasında yer aldığımız ScaleUp Summit etkinliği, tüm hızıyla devam ediyor.

Aslı Kurul Türkmen ardından sahneye çıkan Oracle bölge lideri ve Endeavor Türkiye yönetim kurulu üyesi İlker Koçer, Oracle olarak etkinliğin ana sponsoru olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Oracle'ın 175 ülkeden 430 binin üzerinde müşteriye sahip olduğunu belirten Koçer, inovatif ve agile olmadığınız sürece ne kadar büyük ve uluslararası bir şirket olduğunuzun bir önemi olmadığını da dile getirdi.

Oracle'ın ilk dönemlerinde iki farklı şirket ile rekabet halinde olduğunu paylaşan Koçer, Oracle'ın inovatif bir şirket olması sayesinde bu rekabetten galip çıktığını da paylaştı. Konuşmasına Oracle'ın yıllar içindeki gelişiminden ve satın almalarından bahsederek devam eden Koçer, Oracle'ın tüm dünyadan yıkıcı fikirler aradığını da dile getirdi.

Büyük bir şirket olmanın tıpkı girişim olmak gibi çeşitli avantajları ve dezavantajları olduğunu paylaşan Koçer, büyük şirketlerin yeterinde agile olmamaları, yönetim sistemlerinin yavaş işlemesi ve bürokrasi gibi dezavantajlara sahip olduklarını da belirtti.

Girişimler ile yakından çalıştığını da hatırlatan Koçer, 10 yıldır 100'ü aşkın girişime koçluk yaptığını da dile getirdi. Oracle'ın tüm dünyadan yıkıcı fikirleri bulmak için girişimlere destek olmayı hedeflediğini de belirten Koçer, Oracle For Startups isimli hızlandırma programlarından da bahsetti.

Tüm dünyadan girişimlerin başvurabileceği bir program olan Oracle For Startups hızlandırma programı girişimlere Oracle partner ağına katılmak ve Oracle tarafından düzenlenen etkinliklere erişim gibi önemli avantajlar sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.