Bitkinizi etiketlendiren ve bakımı konusunda yardımcı olan platform: Candide Labels

Kişinin hem zamandan kazanmasına yardımcı olan hem de bitkilerine daha sağlıklı bir şekilde bakabilmesini amaçlayan Candide Labels, aynı zamanda adını bilmediğiniz bitkiyi öğrenmenize de yardımcı oluyor.
Bitkinizi etiketlendiren ve bakımı konusunda yardımcı olan platform: Candide Labels

Bitki bakımı uzaktan kolay görünse de aslında ciddi anlamda özveri gerektiren bir iş. Çok fazla su gerektirmeyen kaktüs, sukulent gibi bitkiler bile eğer doğru bakımı yapmazsanız kısa ömürlü oluyorlar. Ancak her bitkiye nasıl bakılması gerektiğini sürekli araştırmak da eğer ilgi alanınıza girmiyorsa bir noktada sıkıcı hale gelmeye başlıyor, üstelik kişinin ciddi anlamda zaman harcamasına neden oluyor. 

Candide nedir?

Kişinin hem zamandan kazanmasına yardımcı olan hem de bitkilerine daha sağlıklı bir şekilde bakabilmesini amaçlayan Candide Labels, aynı zamanda adını bilmediğiniz bitkiyi öğrenmenize de yardımcı oluyor. Candide, aslında bitki severleri bir araya getiren ve bitki bakımı gibi konularda fikir alışverişi yapmalarına yardımcı olan bir sosyal platform. Ancak henüz ülkemizde kullanıma açık bir platform değil. Candide Labels da Candide'in kendi içinden çıkardığı ayrı bir ürün. Aslında Candide uygulaması Android ve iOS olmak üzere her iki yazılım sistemi tarafından desteklense de Candide Labels sadece iOS kullanıcılarına açık.

Bitkinizi etiketleyin ve takip edin

Candide Labels'ı kullanmak da oldukça basit. Uygulamayı indirdikten sonra herhangi üyelik işlemi gerçekleştirmeniz gerekmiyor, sadece uygulamanın kameraya erişmesine izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra bitkinizin fotoğrafını çekiyor, eğer adını bilmiyorsanız örnek fotoğraf eşleştirmeleriyle adını öğreniyor, adını biliyorsanız da listeden seçimi gerçekleştiriyorsunuz. Daha sonra bitkinizin uzaktan fotoğrafını çekip sanki Instagram'da fotoğraf etiketliyormuş gibi az önce bulduğunuz ismi üzerine ekliyorsunuz. Bu işlemlerden sonra bitkinizin bakımına, sulama zamanlarına dair bilgiler de sisteme kaydedilmiş oluyor ve size bilgilendirme yapılıyor.

Şimdilik tamamen ücretsiz olan Candide Labels'ı buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.