App Annie, mobil analiz firması Libring'i satın aldı

App Annie, kullanıcılarına sunduğu mobil analizlerine, reklam analizlerini ve pazar verilerini de ekleyecek.
App Annie, mobil analiz firması Libring'i satın aldı

Mobil analitik firması App Annie, başka bir mobil analitik firması olan Libring'i satın aldığını duyurdu. Satın almayla birlikte kurumsal kimliğini yenileyen şirket, müşterilere sunduğu araçları da güncellediğini belirtti. 

Libring satın alması sayesinde App Annie, kullanıcılarına sunduğu mobil analizlere, reklam analizlerini ve pazar verilerini de ekleyebilecek. Her iki veri türünü de yan yana açarak değerlendirebilecek olan kullanıcılar, böylece iş akışındaki karar verme süreçlerini daha kapsamlı bilgiler ışığında gerçekleştirmiş olacak. App Annie'deki yenilenmenin özellikle mobil yayıncılar ve markalar için değerli olduğunu söylemek mümkün.

App Annie'nin CEO'su Ted Krantz kurumsal kimlikteki yeniliğin, genişleyen stratejik vizyonun ilk adımı olarak tanımladı. 

Yayıncıların ve markaların App Annie'yi indirme sayıları, gelir oranları, siteden çıkma oranı ve kullanım oranları gibi analizler için kullandıklarını hatırlatalım. Bu satın almayla birlikte şirket, son kullanıcıların da anlayabileceği istatistikler sunmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra platformda ömür boyu değer, müşteri edinme maliyeti ve reklam harcamasının getirisi gibi önemli verilere de detaylı bir şekilde yer verilecek. 

2010 yılında kurulan App Annie, 1100 işletme müşterisine ve dünya çapında 1 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip. 125 ülkede toplam 8 milyon uygulamanın verilerine ev sahipliği yapan şirket, pazar verilerini de işe dahil ederek müşterilerinin başarısının bir parçası olmaya kararlı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.