Seri üretime başlayan Spirohome, 3 ayda 17 ülkeye satış yaptı

CE belgesini sonra aldıktan Avrupa ve diğer CE belgesinin geçerli olduğu ülkelerde satışa çıkan Spirohome ürünleri, 3 ay içinde 17 ülkeye ulaştı.
Seri üretime başlayan Spirohome, 3 ayda 17 ülkeye satış yaptı

KOAH ve astım hastaları için mobil sağlık platformu olarak hizmet veren Spirohome'un tohum yatırımı aldığını 2017 yılının Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Astım, KOAH, kistik fibrozis hastalıklarının teşhisi, hasta veya sağlıklı bireylerin akciğer sağlığının kişisel takibi için kullanılan bir dijital sağlık platformu olan Spirohome, 2016 yılında Webrazzi Arena sahnesinde de yer almıştı.

Spirohome'un sistem çözümü, yüksek hassasiyetli ölçüm yapabilen klinik ve kişisel kullanıma yönelik iki model spirometre ve bulut tabanlı mobil uygulamalardan oluşuyor. Sistemi oluşturan ürünlerde öncelik yüksek hassasiyetli ölçüm teknolojilerini bireysel kullanım kolaylığında sunmak.

Spirohome tarafından geliştirilen "Spirohome Personal" çözümünün Bluetooth ile akıllı telefona bağlanarak çalıştığını da ekleyelim. Bu sayede hasta, hem solunum fonksiyon testini mobil uygulamadan aldığı yönlendirmelerle kolayca gerçekleştirebilir, hem de sonuçlarını uygulama içinde kaydedilen sistemde takip edebilir.

Sağlık durumunun takibi solunum hastaları için nefes krizi yaşamadan önce değerlerdeki değişimi görmek ve önlem almak adına oldukça önemli. Spirohome'un bir başka çözümü olan “Spirohome Clinic” ise Spirohome Personal’dan daha fazla akciğer fonksiyon parametrelerinin ölçümlerini yaparak teşhis amaçlı profesyonel kullanıma yönelik olarak kullanılıyor.

Spirohome Clinic tek kullanımlık özel tasarım ağızlıkları ve tablet uygulaması ile beraber göğüs hastalıkları poliklinikleri, aile hekimlikleri, özel klinikler, OSGB firmaları tarafından kullanılabiliyor. Spirohome Clinic ve Personal’dan gelen tüm verilerin yüksek güvenlikli bir şekilde bulut altyapısında toplandığını da ekleyelim.

Spirocloud yönetici paneli yazılımı sayesinde veriler anlamlı bir şekilde raporlanabiliyor. Örneğin bir hekim Spirohome Personal kullanarak akciğer değerlerini kişisel olarak takip eden hastalarının ölçümlerini yakından takip edebilir.

2019 yılının Şubat ayında hem Clinic hem Personal modelleri için CE belgesini de alan Spirohome, seri üretime başladı. CE belgesini aldıktan sonra Avrupa ve diğer CE belgesinin geçerli olduğu ülkelerde satışa çıkan Spirohome ürünleri, 2019 yaz başından bu yana www.spirohome.io adresinden ve Avrupa’daki Amazon internet mağazalarından global satışına da başladı.

2019 yılının sonuna kadar global büyümeye odaklanacak olan Spirohome, 2020’de ise FDA belgesini almayı hedefliyor. Son olarak Spirohome'un 3 ay içinde 17 ülkede satış gerçekleştirdiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.