​İş Bankası ve Nestpay'den "Maximum Mobil ile Öde" için iş birliği

Türkiye İş Bankası ve Nestpay Ödeme Hizmetleri arasında yapılan iş birliği ile bankanın mobil ödeme yöntemi olan “Maximum Mobil ile Öde”, Nestpay’in sanal POS ürünü olan Paratika altyapısındaki üye işyerleri tarafından da kullanılabilecek
​İş Bankası ve Nestpay'den

Ülkemizin önde gelen bankalarından olan Türkiye İş Bankası, yeni bir iş birliği ile karşımıza çıktı. Türkiye İş Bankası ve Nestpay Ödeme Hizmetleri arasında yapılan iş birliği ile bankanın mobil ödeme yöntemi olan “Maximum Mobil ile Öde”, Nestpay’in sanal POS ürünü olan Paratika altyapısındaki üye işyerleri tarafından da kullanılabilecek.

Paratika'nın online kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan sanal POS altyapısını tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunulduğunu da ekleyelim.

Müşterilerin hayatını kolaylaştıracak dijital ödeme deneyimlerini sunma konusunda farklı paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmalara devam ettiklerini belirten İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü Mehmet Bülent Kutacun, bu yöntemlerden biri olan Maximum Mobil ile Öde’nin kullanılabildiği e-ticaret platformlarının yaygınlaştırılmasında, Paratika ile yaptıkları iş birliğini de fintech ekosistemindeki değer zincirine önemli bir katkı olarak değerlendirdiklerini dile getirdi.

Nestpay’in bağlı olduğu Payten Teknoloji Genel Müdürü Burak Kutlu ise Paratika Sanal POS’un, 20 yıllık e-ticaret bilgi birikimlerinin sonucunda 2015’te doğduğun ve şu anda 400’e yakın üye işyeri ile 4 yılda Paratika Sanal POS’u pazarda iyi bir konuma getirdiklerini vurguladı.

Bu yıl önceliklerinin Maximum Mobil ile Öde gibi katma değerli ödeme hizmetlerinin entegrasyonuna verdiklerini ve Maximum Mobil ile uygulaması üzerinden ilk işlemi de başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Kutlu, ödeme alanında faaliyet gösteren bir fintech olarak ekosistemdeki en önemli bankalardan biriyle gerçekleştirdikleri bu iş birliği konusunda son derece heyecanlı olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.