Wanda Digital, Ogilvy İstanbul bünyesine katıldı

Ogilvy İstanbul, müşterileri için bütünleşik ve zengin bir marka deneyimi oluşturma amacıyla Wanda Digital’i bünyesine kattı.
Wanda Digital, Ogilvy İstanbul bünyesine katıldı

Entegre iletişim çözümlerine ihtiyaç duyan markalara daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Ogilvy İstanbul, müşterilerine bütünleşik ve daha zenginleşmiş bir marka deneyimi sunmak için Wanda Digital’i bünyesine kattı. 

Wanda Digital'in ajans bünyesine katılmasıyla birlikte Ogilvy İstanbul, Ogilvy Global’in gelişmiş pazarlardaki en etkin yetkinlik alanlarından "Müşteri Etkileşimi ve Satış" (Customer Engagement and Commerce) hizmetini de Türkiye'ye getiriyor.

Markaların kişiselleştirilmiş bir müşteri deneyimi oluşturmalarına destek sağlayan bu alan, yaratıcılık, teknoloji ve verinin bir araya gelmesiyle şekilleniyor. Müşteri Etkileşimi ve Satış hizmeti, tüm kanallar üzerinden satış üzerinde ölçülebilir sonuçlara ulaşmak için birebir ilişkiler yaratmayı amaçlıyor.

Yeni dönemde, Ogilvy İstanbul'un Müşteri Etkileşimi ve Satış yetkinlik alanını Burçak Günsev yönetecek. Burak Günsev ise “Teknoloji ve İnovasyondan Sorumlu Yönetici” titriyle hem Ogilvy İstanbul’un hem de ajans müşterilerinin güncel trend ve teknolojik gelişmelerle uyumlu bir şekilde yenilenmesini sağlayacak.

Ogilvy Global'in de bağlı olduğu dünyanın en büyük reklam ve iletişim holdinglerinden WPP'nin Türkiye Ülke Başkanı Demet İkiler, WPP’nin yeni stratejisi doğrultusunda önceliklerinin sayıca daha az ancak verdiği hizmetler itibarıyla daha kapsayıcı ve daha güçlü yapılar kurmak olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle devam ettirdi: 

“Üstelik bu hizmete müşterilerimiz tarafından kolayca erişilebiliyor olması lazım. Wanda’nın Ogilvy İstanbul bünyesine katılması WPP’nin yeni vizyonu doğrultusunda atılmış çok önemli bir lokal adım. Böylelikle ‘reklam-pazarlama ve dijital’ üçlüsü birleştiriliyor. Bu birleşme ile ajansların öncü yetenekleri daha etkili çözümler sunmak için ‘sinerji’ yaratacak. Oluşacak sinerji modern tüketiciye avantajlı fırsatlar yaratarak, markaların değerini artıracak”

Dijitalleşmenin yükselmesiyle birlikte artan şeffaflığın markaların hedef kitlelerine daha fazla seçenek, daha fazla bilgi ve daha fazla güç verdiğini belirten Ogilvy İstanbul CEO’su Emine Çubukçu ise "müşteri çağı" olarak tanımlanan bu dönemde markalar için hedef kitlesinin nabzını tutmak ve bu ritme göre çözümler üretmenin daha da önem kazandığını vurguladı. Çubukçu, açıklamasına şu cümlelerle devam etti:

 "Bileşenleri her gün değişen bir ekosistem ile karşı karşıyayız. Bizim de markaların hedef kitleleriyle her temas noktasında deneyimi zenginleştirecek bir iletişim yaklaşımıyla iş ortaklarımıza hizmet sunacağımız bir yapıya evrilmemiz ve bu yapıyı her geçen gün daha da güçlendirmemiz gerekiyor," 

"Yenilikçi, yaratıcı ve başarılı pek çok işiyle kendini kanıtlamış Wanda Digital'in Ogilvy İstanbul'un parçası olmasıyla, yeni ekonominin iletişim dünyasına sunduğu fırsatları önümüzdeki dönemde daha da verimli bir şekilde markalarımıza taşıyacağız."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.