Girişimler ve girişimciler için önemli fırsatlar sunan Startup Lounge paketimiz satışta!

23 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2019, tıpkı geçen senelerde olduğu gibi Startup Lounge adı altında girişimciler için özel bir alana ev sahipliği yapacak.
Girişimler ve girişimciler için önemli fırsatlar sunan Startup Lounge paketimiz satışta!

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da Türkiye ve yakın coğrafyadan internet ile teknoloji sektörlerinin buluşacağı Webrazzi Summit ile karşınızda olacağız. 23 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2019, tıpkı geçen senelerde olduğu gibi Startup Lounge adı altında girişimciler için özel bir alana ev sahipliği yapacak.

Girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena ve girişimciler için özel olarak tasarladığımız ‘fuar alanı’ Startup Lounge, özellikle girişimlerine ivme kazandırmak isteyen girişimciler için biçilmiş kaftan. Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi 10’larca girişim, birbirinden değerli Startup Lounge iş ortaklarımız ve 100’lerce katılımcıyla dolu olacak olan Startup Lounge alanı, girişimciler için etkili bir tanıtım-pazarlama anlamı taşıyor.

2 kişi (kurucu ortak, girişim çalışanı) için Webrazzi Summit 2019 davetiyesi de içeren Startup Lounge paketinin 5 bin 900 TL (KDV Dahil) değerinde olduğunu da ekleyelim. Startup Lounge’a henüz kapalı beta sürecinde olan girişimlerden tutun da, yatırım almış ve büyüme evresinde olan tüm girişimler katılabilirler.

Startup Lounge paketinde neler var?

Startup Lounge paketi içinde aşağıdaki imkan ve avantajlar bulunuyor.

  • 2 kişi (kurucu ortak, girişim çalışanı) için Webrazzi Summit 2019 davetiyesi.
  • Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı.
  • Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit katılımcısıyla tanışma ve onlardan geri bildirim alabilme şansı.

Startup Lounge’a katılmayı düşünen girişimcilerin özellikle dikkat etmesi gerekenler neler?

Girişiminizi Startup Lounge alanında tanıtırken aşağıdaki detaylara dikkat ederek daha fazla ilgi ve daha yüksek geri dönüşler elde edebilirsiniz.

  • Startup Lounge alanında yer alacak tüm girişimlere birer masa veriyoruz. Burada demo/sunum yapmak için bir bilgisayar/monitor kurulumu yapabilirsiniz.
  • iPad gibi küçük cihazlar ya da bilgisayar yardımıyla ufak bir form hazırlayarak katılımcılardan doldurmalarını talep edebilir, kafanızdaki kampanya ya da fikir için veri toplayabilirsiniz.
  • Yanınızda girişiminize dair tişört ya da sticker gibi ürünler getirerek katılımcılarımıza dağıtabilirsiniz.
  • Webrazzi Summit 2019 katılımcılarına özel olarak beta versiyon kullanım hakkı ya da çeşitli indirim kurguları tasarlayabilirsiniz.

Dilerseniz Startup Lounge paketini buradan satın alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar
Platin Sponsorlar
 
Altın Sponsorlar
 
Gümüş Sponsor
Medya Sponsorları
  
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.