Teslimat girişimi DoorDash otellere yemek teslimatı yapmaya hazırlanıyor

Bugün Wyndham Hotels & Resorts ile yaptığı yeni ortaklığı duyuran DoorDash, konaklama zincirinin 9 bin 200 mülkünde 3 bin 700'den fazla misafirine hizmet verecek.
Teslimat girişimi DoorDash otellere yemek teslimatı yapmaya hazırlanıyor

Teslimat girişimi DoorDash bugün Wyndham Hotels & Resorts ile yaptığı yeni ortaklığı duyurdu. Bu yeni ortaklık kapsamında girişim, konaklama zincirinin 9 bin 200 mülkünde 3 bin 700'den fazla misafirine hizmet verecek. Misafirler, yeni ortaklık kapsamında DoorDash'te yer alan restoranlardan sipariş verebilecek. 

Super 8, La Quinta ve Days Inn ve Wyndham çatısı altında bulunan diğer mekanlarda konaklayan DoorDash müşterileri, ödemeyi kendilerine verilen indirim koduyla gerçekleştirebiliyor. Böylece ilk siparişlerinde 5 dolarlık indirim ve ücretsiz teslimata hak kazanan müşteriler, bir sonraki ziyaretlerinde eğer Wyndham Rewards kartı kullanıyorlarsa buna ek olarak 250 bin puanı da hesaplarına eklemiş oluyor. 

DoorDash Kurumsal Gelişim Direktörü Matt Rotella konuyla ilgili şunları söyledi: 

 Seyahat ve konukseverlik segmentindeki ilk ortağımız Wyndham Hotels & Resorts ile ülke çapında ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, müşterilerimizle nerede olurlarsa olsunlar buluşmaya devam etme taahhüdümüzü genişleterek seyahat ederken harika restoranlara ve fantastik hizmete aynı erişime sahip olmalarını sağlıyor.

2013 yılında coğrafi hizmet alanını ve ortaklıklarını genişleterek 17 milyar dolarlık yemek teslimatı sektöründeki Postmates, Grubhub ve UberEats gibi rakiplerini devre dışı bırakmayı başardı. 

7-Eleven ile işbirliği yapan DoorDash, şampuan ve deterjan gibi market ürünlerini kullanıcılarının kapısına kadar götürmüştü. Girişimin ABD'de online içki satışının yasal olduğu bölgelerde içki teslimatı yaptığını da belirtelim. 

Bu arada bu işbirliğinin şirket için bir ilk olmadığını da belirtelim. 2018'in Nisan ayında Walmart ile aynı gün içinde ve planlanmış teslimatlar yapmak için anlaşan DoorDash, 2018'in Kasım ayında ise TripAdvisor ile yeni bir entegrasyona adım atmıştı. Şirketin bu yılın başında GM'in Cruise şirketiyle iş birliği yaparak San Francisco'da sürücüsüz araçlarla yemek ve market alışverişi teslimatı yapmayı test ettiğini de hatırlatalım.

Ocak ayında Alaska, Montana, Güney Dakota, Kuzey Dakota, Batı Virginia ve  Wyoming'deki yen, pazarlarda yerini alan DoorDash, ABD'deki tüm 50 eyalette de faaliyet gösteren teslimat girişimi olarak öne çıktı. Operasyonunu 4 bin şehirde yürütmeye devam eden girişim,  bir yıl önce sadece 600 şehirde hizmet vermekteydi. Girişim şu anda 310 bin marketten ve en iyi 100 restoranın yüzde 90'ından teslimat gerçekleştirebiliyor.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.