Yemeksepeti'nin market servisi Banabi hizmete açıldı

Merakla beklenen gün geldi ve Yemeksepeti'nin market servisi Banabi hizmet vermeye başladı.
Yemeksepeti'nin market servisi Banabi hizmete açıldı

Geldi geliyor derken, Yemeksepeti'nin market ürünleri teslimat servisi nihayet kullanıcıları ile buluşmaya başladı. Hatırlarsanız Ocak ayının ilk günlerinde Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kurarak hızlı alışveriş uygulaması olan Getir‘e rakip olmaya hazırlandığını, sonrasında ise Nisan ayında kullanıma sunulacak olan Yemeksepeti’nin anında teslimat servisi için bir viral kampanya başlatıldığını ise sizlere aktarmıştık.

Anında teslimat servisi için banabi ismini de tercih ettiğini aktardığımız Yemeksepeti Nisan ayı hedefini tutturmuş görünüyor. iOS kullanıcılarına gelen güncelleme ile merhaba diyen banabi ilerleyen süreçte Android ve webde de faaliyet gösterecek. 

Yemeksepeti uygulamasının içerisinden ulaşılabilen banabi'nin gelelim detaylarına:

Anadolu Yakası'nda henüz servis vermeyen banabi'ye Yemeksepeti uygulamasından ulaştıktan sonra sizi yukarıda gördünüz sayfa karşılıyor. Fırsat reyonu haricinde tasarım Getir'i anımsatıyor. Kullanımı oldukça rahat olan uygulama ilk gününde sorunsuz çalışıyor. 

Fiyatları ise Getir'le karşılaştırıldığında yüzde 15-20 daha uygun. Ayrıca detaylı bir karşılaştırmayı ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız ;)

Yeni başlangıç yapmasına rağmen ürün çeşitliliği marketi aratmayan banabi'de soğuk reyon da bulunuyor. Dondurma servisine de sahip banabi'nin kuryeleri de bu teslimatı yapacak şekilde donanımlıdır diye tahmin ediyoruz. Kısa sürede bu seviyeye gelmesi ve ilk günden bu kadar hazırlıklı olması şaşırttı doğrusu.

Ürün çeşitliliği haricinde aktif kampanyalara da sahip Banabi ilk 3 siparişi ücretsiz gönderiyor. Bunun haricinde 50 TL üzeri siparişlerde ise gönderim ücreti almıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.