Tesla araç içi oyun sistemi TeslAtari'ye yeni oyunlar ekledi

Tesla yeni yazılım güncellemesiyle birlikte araç içi eğlence sistemine yeni Atari oyunlarını ekleyeceğini duyurdu.
Tesla araç içi oyun sistemi TeslAtari'ye yeni oyunlar ekledi

Tesla, geçtiğimiz yılın yaz aylarında bir yazılım güncellemesiyle devreye aldığı oyun koleksiyonunu geliştirmeye devam ediyor. Sürücülere, araç kullanmadığı anlarda atari oyunlarını deneyimlemesini sağlayan sistem, yeni güncellemelerle de gelişiyor.

Tesla sürücüleri, araç kullanmadıkları anda direksiyon üzerinden kontrolle birlikte araca yüklü oyunları oynayabiliyor. Yani araçta beklerken boş vaktinizi değerlendirmek adına TeslAtari oyunlarını oynamanız mümkün oluyor. Direksiyon üzerindeki düğmelerle idare edilen oyun, Tesla'nın orta konsolunda bulunan ana ekrana yansıyor ve sürücü böylece dilediği oyunu seçerek boş vakit değerlendirebiliyor.

Tesla, 2048 ve Super Breakout gibi oyunları yazılım güncellemesiyle TeslAtari sistemine yükledi. Missile Command, Asteroids, Lunar Lander ve Centipede gibi efsane oyunlar da daha önceden TeslAtari oyunları arasındaydı. Yazılım güncellemesiyle birlikte Tesla sahipleri yeni oyunlarına da bugün itibariyle kavuşmaya başlıyor.

TeslAtari oyunlarını oynamak için aracın Park (P) modunda olması gerektiğini de belirtelim. Kısacası aracı kullanırken ya da Tesla otopilot devredeyken, oyun oynamanız halen mümkün değil. Hemen aşağıdan Tesla tarafından yayınlanan bu özelliğin videosunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.