"Nasıl yapılır?" videolarını Hikayeler ile birleştiren uygulama: Tick.Done.

İnsanların yeni şeyler öğrenebilmesi için tasarlanan Tick.Done., Hikayeler formatında "Nasıl Yapılır?" içerikleri oluşturmanızı sağlıyor. Sosyal ağların daha faydalı içeriklere yer vermesi gerektiğini düşünen Tick.Done. uygulama içerisinde oluşturduğu toplulukla bilgi paylaşımına odaklanıyor.

Eğer ilk etapta platforma içerik yüklemek istemiyorsanız, Tick.Done. üzerinden birçok farklı içeriği tüketmeniz mümkün. Ana sayfa üzerinden Tick.Done.'daki kullanıcıların neler paylaştığını ve haftanın popüler videolarını kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde en fazla görüntüleme alan videoları da bu alanda görmeniz mümkün.

Uygulamanın keşfet sayfasında ise maceradan spora, yemekten sağlığa ve hatta el işi projelerine kadar birçok farklı kategoride içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede ilgi alanlarınıza ya da ihtiyaçlarınıza göre içeriklere kolayca erişebildiğinizi söyleyelim.

İzlemek istediğiniz videoları seçmeden önce videonun kaç adımadan oluştuğunu ve ne kadar görüntüleme aldığını görebiliyorsunuz. Videolara bastıktan sonra ise içerik üreticisinin adını ve profil resmin görmeniz mümkün. Sağ alt köşedeki play tuşuna basarak Hikayeleri başlatabiliyor ve anlamadığınız yerlerde geri alabiliyorsunuz.

Bir süre sonra siz de ürettiğiniz içerikleri Tick.Done.'a yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bu noktada kayıtlarınızı uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirebileceğinizi belirtelim. Üstelik paylaşmadan önce kırpma, altyazı, ses ve çıkartma ekleme gibi tüm düzenlemeleri de Tick.Done. ile yapabilmeniz mümkün. İçeriklerinizi paylaştıktan sonra ise tarayıcı üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Eğer uygulamayı indirmekte tereddüt ederseniz, Tick.Done.'ın sitesi üzerinden üretilen içerikleri inceleyebilirsiniz. Tick.Done. 'ın şimdilik sadece iOS uygulaması bulunuyor, ekip Android uygulaması üzerinde çalışmaya devam ettiklerini belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.