Yerli bulmaca oyunlarına yeni alternatif: logi.

Enderun Studios tarafından geliştirilen logi. - 2019 Mantık ve Zeka Oyunu, oyunculara zihin açıcı bir bulmaca oyunu deneyimi vadediyor.
Yerli bulmaca oyunlarına yeni alternatif: logi.

Ülkemizden pek çok başarılı mobil oyunun çıktığını ve bu oyunların çoğunun bulmaca odaklı oyunlar olduklarını sizlere daha önceki dönemlerde aktarmıştık. Bugün ise ülkemizden çıkan mobil bulmaca oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Enderun Studios tarafından geliştirilen logi. - 2019 Mantık ve Zeka Oyunu, oyunculara zihin açıcı bir bulmaca oyunu deneyimi vadediyor.

logi. oyunundaki amaç ise logi ismindeki küçük beyaz topu, farklı özelliklerdeki nesnelerin yönünü değiştirerek başlangıç noktasından son hedefine ulaşmasını sağlamak. Yaklaşık 2 ay içinde Enderun Studios tarafından geliştirilen logi., Çizgiofisi tarafından yayınlandı.

Sanal gerçeklik projeleri yolda

Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan logi. - 2019 Mantık ve Zeka Oyunu, kısa süre içinde 100 bin indirilme barajına da yaklaştı. Önümüzdeki dönemde toplamda 75 farklı bölüme sahip olan logi. - 2019 Mantık ve Zeka Oyununa yeni bölümlerin ekleneceğini de belirtelim.

Özellikle sanal gerçeklik ve Microsoft HoloLens gibi yenilikçi teknolojileri yakından takip eden Enderun Studios, önümüzdeki yıllarda sanal gerçeklikle ilgili ciddi projelere imza atmayı da hedefliyor. Dilerseniz logi. oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.