212, digital signage yazılım platformu OmmaSign'a 1,5 milyon Euro yatırım yaptı

OmmaSign, 212'den aldığı 1,5 milyon Euro yatırımdan sonra değerlemesini de 7 milyon Euro'ya çıkarmış oldu.
212, digital signage yazılım platformu OmmaSign'a 1,5 milyon Euro yatırım yaptı

Geçtiğimiz günlerde Webrazzi ofisinde ağırladığımız 212'nin ortaklarından Numan Numan, Arda Kutsal’a yeni fonlarını ve beklentilerini anlatmış; yakın zamanda kapattıkları yeni fonlara dair bilgiler veren Numan Numan, 30 milyon Euro’luk yeni fondan bahsetmişti.

Numan Numan, 212’nin bu hafta içinde yeni bir yatırım yapacağını ve bu yatırımın SaaS alanında olacağını da bizlerle paylaşmıştı. Şimdi de 212'nin yeni yatırımına dair aldığımız detayları sizlere aktarıyoruz. 212, ekranların tek yerden kontrol edilebilmesini sağlayan çözümler sunan OmmaSign'a yatırım yaptı. OmmaSign'ın kurucularından Tolga Şen'in paylaştığı bilgilere göre 212'den 1,5 milyon Euro yatırım alan OmmaSign, bu yatırımdan sonra değerlemesini de 7 milyon Euro'ya çıkarmış oldu. Bunun OmmaSign için ilk yatırım turu olduğunu da belirtelim.

OmmaSign, aldığı yatırımı global olarak faaliyetlerini genişletmek için kullanacağını açıkladı. MENA bölgesinde oldukça aktif olan platform, yeni yatırımla birlikte Asya-Pasifik ve Avustralya bölgesindeki faaliyetlerini artıracağını ve hızlandıracağını açıkladı.

İlk olarak 2014 yılında faaliyet göstermeye başlayan OmmaSign, markaların dijital ekranlar üzerinden müşterilerine ulaşabilmesini sağlayan, bulut tabanlı, programlanabilir ve özelleştirilebilir altyapıya sahip bir digital signage yazılım platformu olarak hizmet veriyor. Alışılmış işletim sistemlerinden farklı olarak hem PC’lerde hem de akıllı endüstriyel TV’lerde çalıştığı için markalar için kolaylık sağlıyor. OmmaSign'ı kullanan şirketler arasında Turkcell, Coca-Cola, Doğuş Grubu gibi önemli kurumsal şirketler yer alıyor. OmmaSign, 11 bin cihaza güç veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.