Webrazzi Dijital 2019'un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

17 Nisan Çarşamba günü, Raffles İstanbul'da gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital 2019 konferansımızda teknoloji ve hikaye anlatımından, içerik pazarlamasında yeni trendlere, mobil oyunların yükselişinde markaları bekleyen riskler ve fırsatlardan online TV'ye birçok konu gündemimizde olacak.
Webrazzi Dijital 2019'un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

2019'un ilk Webrazzi konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2019'u geride bıraktık, sıra Webrazzi Dijital 2019'da. 17 Nisan Çarşamba günü, Raffles İstanbul'da gerçekleştireceğimiz konferansımızda teknoloji ve hikaye anlatımından, içerik pazarlamasında yeni trendlere, mobil oyunların yükselişinde markaları bekleyen riskler ve fırsatlardan online TV'ye birçok konu gündemimizde olacak.

Yakın zamanda konferans programımızı duyuracağız ama öncesinde konferansımızın ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşalım istedik.

İlgi çekici konuları değerli konuklarıyla ele alacak Webrazzi Dijital 2019'da, YouTuber Berkcan Güven, CreatorStation'ın Kurucusu Cem Özkaynak, Hadi Kurucu Ortağı Emre Ulusoy, FOX Dijital Medyadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Evren Ünal, YouTuber Ezgi Zorba, Facebook Türkiye'nin Ajans ve Markalar Başkanı İlke Çarkçı, Mosanta'nın Kurucusu İlyas Teker, FOX'un Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, YouTuber Orkun Işıtmak, JWT İstanbul'dan Yönetici Yaratıcı Yönetmen Sami Basut, McKinsey & Company'nin McKinsey Digital Labs İstanbul Lideri Sertan Eratay, BoostRoas'un Managing Director'ı Şahin Seçil ve App Samurai'ın Kurucu Ortağı Şeyhmus Ölker ilk konuşmacılarımız oldular.

Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2019'a dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz. Konferansımıza bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Altın Sponsor

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

 

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2019 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

17 Nisan, Webrazzi Dijital 2019, Raffles Istanbul 16 Ekim, Webrazzi Summit 2019 11 Kasım, Webrazzi Developer 2019, Raffles Istanbul 11 Aralık, Webrazzi Fintech 2019, Raffles Istanbul

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2019’daki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor!

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e 1 ya da 2 kişilik alımlar için 3.250 TL, 3 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.950 TL’den sahip olabilirsiniz.

17 Nisan Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.