Amazon Türkiye'yi ilk 3 ayında ne kadar kullanıcı ziyaret etti?

Amazon Türkiye'yi ilk 3 ayında ne kadar kullanıcı ziyaret etti?

Webrazzi'nin 2019'daki ilk konferansı olan Webrazzi E-Ticaret 2019'a sayılı günler kaldı. 20 Şubat Çarşamba günü, Raffles İstanbul'da gerçekleşecek olan konferansımızda, perakendede geleneksel markaların dijital rekabeti konusunu internet araştırmaları şirketi Gemius'un Ülke Müdürü İdil Kesten katılımcılarla paylaşacak.

İnternet kullanıcılarının davranışlarını ölçen Gemius, e-ticaret sektöründe de önemli araştırmalara imza atıyor. Yaptığı analizlerle önemli bilgileri kullanıcıya ulaştıran Gemius'un örnek bir çalışmasından sizlere bahsedelim. Webrazzi E-ticaret 2019'da yapacağı sunumdan bir grafiği sizlerle öncesinde paylaşmak istedik :)

Eylül - Aralık ayı döneminde Amazon.com.tr'nin gerçek ziyaretçi trendini inceleyen şirketin paylaştığı bilgilere göre, Amazon.com.tr'nin eylül ayında 1 milyon 18 bin 524 olan kullanıcı sayısı, her ay düzenli olarak artıyor. Ekim ayında 1 milyon 959 bin 260 kullanıcı sayısı, kasımda 2 milyon 668 bin 952'ye ve aralık ayında da 2 milyon 708 bin 918'e ulaşarak ciddi bir yükselişin işaretlerini veriyor.

IAB Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması, sadece PC, Eylül-Aralık Gerçek Ziyaretçi verisi

Bu dah dahil olmak üzere perakende şirketlerinin dijital rekabetini İdil Kesten, Webrazzi E-Ticaret 2019'da paylaşacak.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza e-ticaret sektöründe yer alan veya yer almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz. Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza katılmak için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2019 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak için ise [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2019 Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

 

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

20 Şubat, Webrazzi E-Ticaret 2019, Raffles Istanbul 17 Nisan, Webrazzi Dijital 2019, Raffles Istanbul 16 Ekim, Webrazzi Summit 2019 11 Kasım, Webrazzi Developer 2019, Raffles Istanbul 11 Aralık, Webrazzi Fintech 2019, Raffles Istanbul

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2019’daki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor!

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e 1 ya da 2 kişilik alımlar için 3 bin 250 TL, 3 ve üzeri adetler için ise birim fiyatı 2 bin 950 TL’den sahip olabilirsiniz.

20 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.