Yemeksepeti’nin anında teslimat servisinin adı belli oldu: BANABİ

Yemeksepeti’nin anında teslimat servisinin adı belli oldu: BANABİ

Geçtiğimiz Ocak ayının ilk günlerinde Yemeksepeti'nin anında teslimat servisi kurarak hızlı alışveriş uygulaması olan Getir‘e rakip olmaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde ise Nisan ayında kullanıma sunulacak olan Yemeksepeti’nin anında teslimat servisi için bir viral kampanya başlatıldığını ise sizlere aktarmıştık.

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise Yemeksepeti’nin anında teslimat servisinin adı belli oldu. Nisan ayında kullanıma sunulacak olan Yemeksepeti’nin anında teslimat servisi için BANABİ ismi tercih edilmiş. Anında teslimat servisi olan BANABİ ile ilgili herhangi bir sosyal medya hesabına ulaşamadığımızı da ekleyelim.

İlk olarak İstanbul için kullanıma sunulacak olan BANABİ servisinin domainin satın şu an için pendingTransfer sürecinde. Aldığımız bilgilere göre BANABİ harici bir servis olmayacak, Yemeksepeti'nin içinde çalışacak.

Son olarak şu an Yemeksepeti’nin anında teslimat servisi için hazırlanan logo ve ismin marka tescilinin BANABİ olarak alındığını fakat bu ismin ve logonun kullanılıp kullanılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. BANABİ servisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.