Kenan Çolpan, Boğaziçi Ventures ortakları arasına katıldı

Girişim sermayesi yatırım fonu olan Boğaziçi Ventures'ın yeni ortağı Kenan Çolpan oldu.
Kenan Çolpan, Boğaziçi Ventures ortakları arasına katıldı

Ülkemizdeki girişimcileri büyüme aşamasında destekleyen bir girişim sermayesi yatırım fonu olan Boğaziçi Ventures'ın merkezi Dubai’de bulunan MBF Holding ile bir iş birliği protokolü imzaladığını sizlere geçtiğimiz Ocak ayında aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Boğaziçi Ventures'ın ortakları arasına Kenan Çolpan katıldı.

25 yıllık profesyonel iş hayatında perakende ve yapı sektörlerinde kurduğu üç firmadan başarılı bir şekilde çıkış yapan Kenan Çolpan'ın daha önce 23 teknoloji girişimine bireysel olarak yatırım yaptığını da ekleyelim. Sadece yatırımcı değil aynı zamanda mentör kimliğine de sahip olan Çolpan, 2013 yılından bu yana 6 yıl boyunca İTÜ Teknokent’te CEO olarak görev yaparak her yıl binlerce başvurunun yapıldığı programlarda girişimleri inceleyerek jüri üyeliği görevini de üstlendi.

Kenan Çolpan’ın girişimcilik alanı ile beraber Kitlesel Fonlama Derneği, Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği, İsviçre Ticaret Odası, DEİK, İTÜ Vakfı ve YGA gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda da çeşitli kademelerde görev ve üyelikleri bulunduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.