Elon Musk'ın 4.5 milyon dolara satışa çıkardığı ev

Elon Musk'ın 4.5 milyon dolara satışa çıkardığı ev

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın sahip olduğu lüks evlerden biri satışa çıktı. 4 odası, 3 banyosu bulunan Los Angeles'taki bu lüks ev, kendisi için 4.5 milyon dolar ödeyecek olan taliplerini bekliyor.

Musk'ın eski eşi Talulah Riley ile 2013 yılında satın aldığı bu ev o zamanlar kendisine 3.695 milyon dolara mal olmuştu. Bu satıştan 1 milyon dolar gelir elde etmesi beklenen Musk'ın lüks evine gelin beraber göz atalım.

Salonun iki cephesinde boydan boya cam kullanması, evin aldığı ışık miktarını arttırırken,  salona da daha geniş bir görünüm kazandırıyor.

Salonun hemen yan tarafına konumlanan açık mutfak ise büyük bir tezgaha ve geniş dolaplara sahip.

İkinci katta yer alan ebeveyn odası, evin geri kalan kısmında da kullanılan büyük camlar sayesinde çok fazla güneş alıyor. Odanın içinde ayrıca devasa bir dolap odası da bulunuyor.

Yine büyük pencerelerin kullanıldığı bumerang şeklindeki bu alan arka bahçeye açılıyor.

Evin ön bahçesi ise görenleri kendine hayran bırakıyor. Bir tuzlu havuzuna, bir jakuziye ve bir terasa sahip olan bu bahçe alıcıları etkileyen en büyük unsur olabilir.

Üçgene benzerliğiyle ile dikkat çeken bu yapı, evin içindeki tüm alanı verimli bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Sokağa yakınlığıyla dikkat çeken bu evin etrafını saran geniş çitler ise bir milyarderin isteyebileceği mahremiyeti kendisine gümüş tepside sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.