Trello'da öne çıkan Satış ve Destek power-upları

Trello'da öne çıkan Satış ve Destek power-upları

Trello’yu daha verimli kullanabilmeniz için daha önce kaleme aldığımız Ürün ve Tasarım alanındaki Power Uplardan sonra bu yazımızda da Trello’nun Satış ve Destek power-uplarından öne çıkanları sizler için derledik. Daha önce ele aldığımız Trello power-uplarına göz atmak isterseniz Pazarlama ve Sosyal Medya Power-UplarınıIT ve Proje Yönetimi Power-Uplarını veya IK ve Operasyon power-uplarını inceleyebilir, dosya yönetimive geliştirici power-uplarına göz atabilirsiniz.

Daha fazla power-up incelemek için hem otomasyon alanında hem de analiz ve raporlama alanında  hazırladığımız yazılara bakabilirsiniz. Aynı şekilde Trello’da Pano’yu daha iyi yönetmeniz için ihtiyacınız olan Power-Up’lar‘ı da incelemenizi öneririz.

Droplr

Droplr Power Up Trello kartlarına eklediğiniz kısaltılmış linkleri, görünüm olarak zengin içeriklere dönüştürüyor. Bu Power Up ile birlikte linkleriniz hakkındaki bilgileri kartlarınızda kolayca görüntüleyebiliyor ve tek bir tıkla panonuzdaki kısa linkleri kopyalayabiliyorsunuz. Aynı şekilde linkleri yeni bir pencerede açarak detaylı bir şekilde inceleybilmeniz de sağlanıyor.

Help Scout

Help Scout Power Up’ı sayesinde karta eklenen konuşmalar hakkında güncel bilgileri kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. Tanımayanlar için Power Up’ın üreticisi Help Scout’tan kısaca bahsedelim. 140 ülkede binlerce işletmeye destek olan Help Scout, her bir müşteri destek etkileşimini daha insancıl ve daha yardımsever hale getirmeye çalışıyor. Help Scout kullanan işletmelerin ekip çalışmasını ve süreci Trello üzerinden daha kolay yönetmesi için hazırlanan Power-Up tek tıkla aktif hale getirilebiliyor.

PipeDrive

Daha önce öne çıkan IK ve Operasyon Power-upları arasında da yer verdiğimiz Pipedrive Power-up’ı, satış sürecinizdeki  anlaşmaların başlangıç veya  kapanış gibi belli aşamalarını otomatik olarak seçmenizi sağlıyor. Aynı zamanda bu power-up,  Trello üzerinden Pipedrive’daki anlaşma bilgilerinizi de doğrudan çekebilmenize imkan tanıyor. Böylece satış süreci ile organizasyonunun geri kalanının uyumlu olması amaçlanıyor. Bu arada Power-up’ı etkinleştirdikten sonra ayarlar üzerinden kişiselleştirebileceğinizi söylemekte de fayda var.

Zendesk

Zendesk Power-Up’ı, Trello kartlarında Zendesk etiketleri eklemenizi ve önceden Zendesk’te oluşturduğunuz etiketleri görmenizi sağlıyor. Araçlar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan tek bir yerden tüm süreci görmenizi sağlayan bu Power Up ile her bir sorun odağında destek ekibinin aldığı aksiyonları ve ekibin iletişimini takip etmeniz mümkün. Aynı şekilde tüm destek etiketlerini de tek bir karta ekleyerek yaşanan sorunların hepsini bir arada görmeniz mümkün. Etiketleme ve bahsetme özelliklerini senkronize ederek ticketlar hakkında daha derin bilgiye sahip olabilir ve çalışanların performansını ölçümleyebilirsiniz.

Zoho CRM

Zoho CRM Power-Up’ı satış elemanlarının Trello üzerinden leadleri kategorize ederek ve önceliklendirecek daha fazla satış yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Bu power up ile birlikte satış sürecinin yakın takibe alınması ve böylece hiç bir lead’in gözden kaçırılmaması sağlanıyor. Tüm pano üyelerinin ekiple iş birliği yapmasını mümkün kılan Zoho CRM, satış anlaşmalarının hızlıca sonuçlanmasını amaçlıyor.

Power Up sayesinde Trello üzerinden tüm kayıtları görebilir, Zoho CRM’e yeni kayıtlar ekleyebilirsiniz. Var olan kayıtları aratabileceğinizi ve Trello’ya yenilerini ekleyebileceğinizi de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.