Trello'nun Pazarlama ve Sosyal Medya alanında öne çıkan Power-Upları

Trello'nun Pazarlama ve Sosyal Medya alanında öne çıkan Power-Upları

Trello’yu daha verimli kullanabilmeniz için bu yazımızda Trello’nun Pazarlama ve Sosyal Medya Power-Uplarından öne çıkanları sizler için derledik. Daha önce ele aldığımız Trello power-uplarına göz atmak isterseniz IT ve Proje Yönetimi Power-Uplarını veya IK ve Operasyon power-uplarını inceleyebilir, dosya yönetimive geliştirici power-uplarına göz atabilirsiniz. Daha fazla power-up incelemek için hem otomasyon alanında hem de analiz ve raporlama alanında  hazırladığımız yazılara bakabilirsiniz. Aynı şekilde Trello’da Pano’yu daha iyi yönetmeniz için ihtiyacınız olan Power-Up’lar‘ı da incelemenizi öneririz.

Evernote

Popüler verimlilik uygulaması Evernote'un yayınladığı bu Trello Power-Up'ı sayesinde notlarınızı Trello kartlarına kolayca ekleyebiliyor ya da kartlar üzerinden yeni notlar oluşturabiliyorsunuz. Aynı zamanda kartlara eklenen notlardaki bilgileri de gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Evernote’taki notlarınızı Trello kartlarınıza taşıyan bu Power Up, Trello üzerinden Evernot’ta arama yapmanızı da sağlıyor. Power up’ın Trello üzerinden Evernottaki gerçek zamanlı detayları ve linkleri görüntülemenizi sağladığını da ekleyelim.

Publicate

E-posta pazarlama alanında kullanmak kolay ve güzel bültenler oluşturmanızı sağlayan Publicate, bu power up ile birlikte bültenlerinizi daha kolay yönetmenizi amaçlıyor.

Publicate Power-Up’ı sayesinde oluşturduğunuz herhangi bir bülteni Trello Kartlarına ekleyebiliyor ve bu bültenlerin gerçek zamanlı olarak önizlemesini yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde bir Publication bültenini kart üzerinden kolayca görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz.

Growth Board

Growth Hacker Power-Up’ı ile Facebook reklamları, GA, Mixpanel, Twitter reklamları, Kissmetrics, Amplitude, Optimizely ve Google Optimize gibi hesaplarınızdaki verilerinizi Trello’da görüntüleyebiliyorsunuz.

Buradan aldığınız veri ile tüm büyüme sürecinizi ve görevlerinizi Trello’da yönetebileceğinizi de belirtelim. 15’den fazla veri kaynağını ekleyebildiğini bu Power up, gerçek veriyle bağlantınızın kesilmemesini sağlıyor. Anahtar kelimeleri ve güncellemeleri kullanarak 10 saniyede her hangi bir veriye ulaşabiliyor, canlı verilerin yanı sıra eylemlerinizin sonuçlarını da gözlemleyebiliyorsunuz. Böylece görevlerinizi veriler ışığında düzenleyebiliyor ve önceliklendirebiliyorsunuz.

Wistia

Daha önce Trello'nun öne çıkan Analiz ve Raporlama arasında yer verdiğimiz Wistia, Trello üzerinden video çalışmalarınızı kolaylaştırıyor. Sitenizdeki videonun performansını Trello kartları üzerinde görüntüleyebilmenizi sağlayan Wistia Power-up’ı aynı zamanda video ekibinin videoyu ne zaman yüklediğini kart üzerinden görüntüleyebilmenizi de mümkün kılıyor. Bu arada Trello kartı üzerinden videonun tamamını izleyebileceğinizi de söyleyelim.

Trello’daki Power-Up’ın yanı sıra Bir pazarlama ekibi tarafından kurulan Wistia’nın pazarlama odaklı bir video platformu olduğunu belirtmekte de fayda var.

Twitter

Pazarlama, destek, satış veya ürün bölümlerinin faydalanabileceği bu Power-Up, müşterilerinizin sosyal ağlarda dile getirdiği sorunları yönetmenizi sağlıyor. Aynı zamanda özellik isteklerinin kolayca görüntülenebildiği bu power-up’ta topluluk yönetimi de doğrudan Trello üzerinden yapılabiliyor.

URLler, mentionlar, aramalar üzerinden Tweetleri hızlıca kartlara ekleyebildiğinizi de söyleyelim. Aynı şekilde sürükle bırak yöntemiyle de bu içerikleri kartlara eklemeniz mümkün. Trello’ya eklediğiniz Tweetlerde Beğeni, Retweet ve cevaplama eylemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.