FOX'un online içerik platformu FOXplay, Türkiye'de de yayına alınıyor

FOX'un online içerik platformu FOXplay, Türkiye'de de yayına alınıyor

Fox TV'nin birçok ülkede mevcut olan online platformu FOXplay, şimdi de Türkiye için aktif ediliyor. Geleneksel izleme alışkanlıklarının yerini dijitale bırakmasıyla Netflix, Amazon Prime gibi platformlar da her yaştan izleyici kitlesini kendi bünyesine katmaya başladı. İnsanlar artık televizyon başında değil, bilgisayarları ya da mobil cihazlarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyorlar. Durum böyle olunca her geçen gün yeni bir dijital platformla karşılaşmamız olası hale geliyor.

FOXplay’de diziler, filmler, programlar, yarışmalar ve daha birçok içeriğin yanı sıra, mobil, tablet ve Smart TV’ler üzerinden sadece dijitale özel olarak hazırlanan diziler ve programlar da izleyicilere sunulacak. FOX grubu bünyesinde FX, Fox Crime, National Geographic, Nat Geo Wild ve 24Kitchen gibi kanalların olduğunu düşündüğümüzde ise aklımıza ister istemez "İçerikler nasıl olacak?" sorusu geliyor. Anlaşılan bu sorunun yanıtını öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

FOXplay'in Türkiye'deki ilk içeriği gençler arasında bir fenomen haline gelen 4N1K olacak. Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan film, “4N1K İlk Aşk” dizisiyle de gündeme gelmişti. Ancak 4N1K'nın şimdiki içeriği tamamen FOXplay için çekilen bir web dizisi olacak. Kısacası 4N1K, FOXplay'in ilk orijinal içeriği olacak. İzleyiciler FOXplay ile hem yeni içerikleri hem de kaçırdıkları bölümleri izleyebilecekler. Ayrıca FOX’un dizi ve programlarının tüm eski bölümlerini de tıpkı puhutv'de olduğu gibi izleme imkanına sahip olacaklar.

FOXplay'i diğer platformlardan ayıracak ilginç bir özelliği var; izleyiciler, o an beğendikleri birçok ürünü izleme deneyimlerini bozmadan satın alabilecekler. FOXplay'in şubat ayının başında yayın hayatına başlayacağını da hatırlatalım. FOXplay'e foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.