Webrazzi Ödülleri 2018'de en iyilerin belirlenmesine saatler kaldı, oy kullanmayı unutmayın!

Webrazzi Ödülleri 2018'de en iyilerin belirlenmesine saatler kaldı, oy kullanmayı unutmayın!

25 Aralık günü, Webrazzi Ödülleri 2018'in 32 kategoriyle oylama sürecine başladığı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. 7 gün içinde sizlerden gelen aday önerileri ile kategoriler için en çok aday gösterilen isimleri belirlediğimiz Webrazzi Ödülleri 2018'de oy kullanmak için saatler kaldığını hatırlatalım. Webrazzi Ödülleri 2018'de yılın en iyilerini belirlemek için 4 Ocak 2019, saat 17:00'a kadar oy kullanabilirsiniz.

Webrazzi Ödülleri 2018‘in aday belirleme sürecini, yılın girişiminden yılın mobil uygulamasına kadar toplamda 30 kategori için açtığımızı belirtelim. Ancak aday belirleme sürecinden sonra bu 30 kategoriye ek olarak iki yeni kategoriyi de yarışmaya dahil ettik. Yılın video sitesi ve yılın internet dizisi kategorilerinin Webrazzi Ödülleri 2018’e dahil edilmesi ile birlikte toplamda 32 kategori ve 297 adaya ulaşmış olduk.

Webrazzi Ödülleri 2018'deki oy kullanımının son dönemin rekor katılımlarından biri olduğunu söylemek mümkün. Zira bu yazıyı kaleme aldığımızda 316 binden fazla oy kullanıldı ve bununla birlikte kullanılan oy sayısı her saniye artmaya devam ediyor. Webrazzi Ödülleri 2018’de, her bir kategori için, her kullanıcının tek oy kullanabileceğini de belirtelim.

Nasıl oy kullanırım?

Oylama sürecinde oy kullanabilmek için odul.webrazzi.com adresinden sisteme giriş yapılması gerekiyor. Webrazzi üyeliğine ise Facebook, Twitter veya LinkedIn hesaplarından biri ile giriş yapılabiliyor ya da bireysel e-posta adresi ile üyelik oluşturulabiliyor. Oy kullanmak isteyen herkesin, her bir Webrazzi Üyeliği için 1 oy kullanma hakkı bulunuyor. Son olarak adaylar ve kazananların tamamen halk oylamasıyla belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2018 ile ilgili merak ettiklerinizi buradan detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

Webrazzi Ödülleri 2018'in sosyal medyadaki yansımalarını #odul18 etiketiyle arama yaparak görebilmenizin mümkün olduğunu da belirtelim.

Yılın en iyilerini belirlemek için oy kullanmayı unutmayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.