Tasarımcı ve yazılımcılara uzaktan çalışma imkanı sunan iş ilanları platformu: Designmodo Jobs

Designmodo'nun tasarımcılar ve yazılım geliştiriciler için yayınladığı yeni iş platformunda, hem tam zamanlı hem de uzaktan destek verebileceğiniz işleri bulabiliyorsunuz.
Tasarımcı ve yazılımcılara uzaktan çalışma imkanı sunan iş ilanları platformu: Designmodo Jobs

Postcards ve Slides ürünlerinin üreticisi Designmodo, şimdi de tasarımcılar ve yazılım geliştiriciler için yeni iş platformuyla karşımızda. Designmodo'nun sitesinde yer alan iş ilanlarında, hem tam zamanlı hem de uzaktan destek verebileceğiniz işleri bulabiliyorsunuz.

Sitede Kıdemli Java Geliştiricisinden Dijital Tasarımcıya, Test Otomasyon Mühendisinden Tasarım Direktörüne kadar bir çok farklı açık pozisyona yer veriliyor. İlk etapta liste görünümünde karşınıza çıkan bu ilanlarda, işyeri, konum ve ilanın yayınlanma zamanı gibi bilgilere erişebiliyorsunuz.

İş ilanlarına tıklandığınızda ise işverenlerin Glassdoor ve Lever gibi farklı platformlarda yayına aldığı iş ilanlarına yönlendiriliyorsunuz. Platformda henüz çok fazla iş ilanı bulamasa da sitenin sağ tarafında yer alan filtrelerden faydalanabiliyorsunuz. Filtreler şimdilik meslek tanımı ve  çalışma şekli ile sınırlı, yine ilanların artışıyla birlikte filtrelerde artış yaşanması da mümkün.

Eğer ekibinize dahil edecek bir geliştirici veya tasarımcı arıyorsanız Designmodo'da ilan yayınlamak ilgi çekici olabilir. Zira şirket hali hazırda iyi segmente edilmiş bir hedef kitleye hitap ediyor.Üstelik iş ilanı oluşturmak için karşınıza çıkan ekran birçok platformdan çok daha basit kurgulanmış durumda.

Öte yandan iş ilanlarının dolar üzerinden ücretlendirdiğini düşünürsek Türkiye'deki işverenlerin burada ilan yayınlamaya sıcak bakmayacağını söyleyebiliriz. Yine de merak edenler için ücretleri paylaşmakta fayda var. Eğer ilanınızı, işe alım yapana kadar Designmodo'da tutmak istiyorsanız, aylık 49 dolara abone olabiliyorsunuz. Ancak sadece bir 30 günlük bir ilan yayınlamak istiyorsanız bu fiyat 69 dolara çıkıyor.

Designmodo'nun referansları arasında Spotify'dan Amazon'a, Facebook'tan Twitter'a bir çok tanınmış teknolojik şirket yer alıyor. Şu yayında olan ilanlara baktığımızda ise yine Asana, Canva ve Mozilla gibi dijital ağırlıklı şirketler dikkat çekiyor. Üstelik platform, aylık 800 bin görüntüleme, 550 bin sosyal medya takipçisi ve 143 bin e-posta abonesi gibi verilerle işe alım konusunda gelecek vaadediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.