Morhipo.com, kargo hizmetleri için Hepsiexpress ile iş birliği yaptı

Morhipo.com, Hepsiexpress ile iş birliği yaptığını açıkladı. Bu iş birliğiyle birlikte, Morhipo.com'dan yapılan alışverişler Hepsiexpress ile müşterilerin istedikleri gün ve zaman aralıklarında belirttikleri adreslere ulaşacak. 
Morhipo.com, kargo hizmetleri için Hepsiexpress ile iş birliği yaptı

Türkiye'nin önemli e-ticaret sitelerinden Morhipo.com, Hepsiexpress ile iş birliği yaptığını açıkladı. Bu iş birliğiyle birlikte, Morhipo.com'dan yapılan alışverişler Hepsiexpress ile müşterilerin istedikleri gün ve zaman aralıklarında belirttikleri adreslere ulaşacak.

Kargo hizmeti için Hepsiexpress ile iş birliği yapan Morhipo.com, müşterilerine daha hızlı bir hizmet sunmanın yanı sıra teslimatlarını İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli bölgelerine ertesi gün randevulu teslimat seçenekleriyle gerçekleştirmeye başlıyor. Bundan böyle müşteriler kargolarının teslim gününü ve zaman aralıklarını kendi diledikleri gibi belirleyebilecek. Ayrıca İstanbul bölgesinde ise yapılan alışverişlerin teslimatları gün içinde gerçekleşebilecek. İstanbul için aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat seçeneklerinden faydalanan müşteriler, alışverişlerine diledikleri zaman aralıklarını tercih ederek ulaşabilecekler.

Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban, Hepsiexpress ile yaptıkları iş birliği sayesinde müşterilerinin alışverişlerini yaptıkları gün veya ertesi gün randevu oluşturarak kargolarını istedikleri tarih ve zaman aralıklarında alabileceklerini, siparişlerine çok daha hızlı ulaşabileceklerini söyledi. Hepsiexpress Genel Müdürü Umut Aytekin ise iş birliğini her iki markanın hedeflediği müşteri memnuniyeti seviyelerine ciddi katkılar sağlamayı hedeflemek olarak açıklıyor.

Morhipo.com, 2011 yılında tek sepet uygulaması ile sezon ve kampanya alışverişini birleştirmişti. 2014 yılında da müşterileri için ürünlerini teslim alırken kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödemeye imkanı sunan hizmetini hayata geçirmişti. 2014 yılından itibaren Türkiye'deki Boyner veya YKM Mağazaları'ndan yapılabilmelerini de mümkün hale getiren Morhipo.com, 2015 yılından beri de “TIKLA-GEL” ile satın alınan ürünlerin Boyner ve YKM Mağazaları'ndan teslim alabilme imkanını sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.