Webrazzi Ödülleri 2018, 32 kategori ile oylama sürecine başladı!

18 Aralık tarihinde Webrazzi Ödülleri 2018 için aday belirleme sürecinin başladığını sizlere aktarmıştık. Dün itibariyle bu süreç sonlandı ve Webrazzi Ödülleri 2018'in adayları belli oldu
Webrazzi Ödülleri 2018, 32 kategori ile oylama sürecine başladı!

Webrazzi Ödülleri 2018 için aday belirleme sürecinin başladığını sizlere aktarmıştık. Dün itibariyle bu süreç sonlandı ve Webrazzi Ödülleri 2018'in adayları belli oldu. 7 gün içinde sizlerden gelen aday önerileri ile kategoriler için en çok aday gösterilen isimleri belirledik.

Yılın video sitesi ve yılın internet dizisi kategorileri eklendi

Webrazzi Ödülleri 2018'in aday belirleme sürecini yılın girişiminden yılın mobil uygulamasına toplamda 3o kategoride için açtığımızı da hatırlatalım. Fakat bu 30 kategoriye ek olarak iki yeni kategoriyi de yarışmaya dahil ettik. Yılın video sitesi ve yılın internet dizisi kategorilerinin Webrazzi Ödülleri 2018'e dahil edilmesi ile birlikte toplamda 32 kategori ve 297 adaya ulaşmış olduk. Bugün başlayacak olan halk oylaması 4 Ocak 2019 Pazar saat 17.00’da sonlanacak.

Oldukça yüksek bir katılımla oylama süreçleri yaşayan Webrazzi Ödülleri'nde 2016 yılında 134 bin 232 adet, geçtiğimiz yıl ise 123 bin 212 oy kullanıldı. Webrazzi Ödülleri 2018’de de her bir kategori için, her bir kullanıcının bir oy kullanabileceğini de belirtelim.

Oylama sürecinde oy kullanabilmek için odul.webrazzi.com adresinden sisteme giriş yapılması gerekiyor. Webrazzi Üyeliğine ise Facebook, Twitter veya LinkedIn hesaplarından biri ile giriş yapılabilir ya da bireysel e-posta adresi ile üyelik oluşturulabilir. Oy kullanmak isteyen herkesin, her bir Webrazzi Üyeliği için 1 oy kullanma hakkı vardır.

Adaylar 25 Aralık – 4 Ocak arasında gerçekleşecek olan oylamada konu hakkında çeşitli reklam, pazarlama ve iletişim kampanyaları yapma konusunda da özgürler. Webrazzi Ödülleri 2018’de adaylar; kullanıcılarına ulaşarak ve oy isteyebilirler. Bu konuda Webrazzi tarafından uygulanan herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Son olarak adaylar ve kazananların tamamen halk oylamasıyla belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2018’de ilgili kural ve sıkça sorulan soruları detaylıca okuyabilmeniz de mümkün. Dilerseniz odul.webrazzi.com adresinden oylarınızı kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.