Future Talks 2018'e kayıt için son saatler!

Future Talks 2018, Bahçeşehir Koleji'nin katkılarıyla 28 Kasım Çarşamba günü Wyndham Grand Levent'te gerçekleşecek.
Future Talks 2018'e kayıt için son saatler!

28 Kasım Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te, Bahçeşehir Koleji'nin katkılarıyla ilk kez gerçekleştireceğimiz Future Talks 2018'e sayılı günler kaldı. Future Talks 2018'in konuşmacılarını ve konferans programını geçtiğimiz günlerde açıklamıştık. Şimdi de konferansa kayıt için saatler kaldığını hatırlatalım.

Teknoloji ve dijitalin dönüşümü, oyun sektörü, influencer marketing, milenyum neslini anlamak, yeni nesil girişimcilik, e-sporun gelişimi, gastronominin geleceği gibi konular, önemli konuklarıyla birlikte konferansımızda ele alınacak. Future Talks 2018’e dair daha detaylı bilgiler öğrenmek, konuşmacıları ve konferans programını incelemek isterseniz bu linke göz atabilirsiniz.

Konferansımızın 300 kişi ile sınırlı olduğunu ve davetlilere özel bir etkinlik olduğunu de ekleyelim, yani Future Talks 2018'e katılmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Ancak biraz hızlı olmakta fayda var, zira davet formu için son saatlere girmiş bulunuyoruz. Eğer Future Talks 2018 konferansımıza katılmak istiyorsanız burada bulunan formu doldurarak davetiye istemeniz yeterli.

28 Kasım Çarşamba günü Future Talks 2018'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.