Türkiye'de e-ticareti hareketlendiren gün: Black Friday

Türkiye'de e-ticareti hareketlendiren gün: Black Friday

Hem ülkemizde hem de tüm dünyada yılın en büyük indirimlerinin yaşandığı Black Friday, tüm indirimleri ile birlikte geri döndü. Tüm dünyada da olduğu gibi ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin de önemli indirimler sunduğu Black Friday, bu yıl 23 Kasım tarihinde gerçekleşiyor.

11 Kasım tarihinde kutlanan “Bekarlar günü” ile birlikte yılın en önemli iki indirim gününden biri olan Black Friday, kozmetikten teknolojiye, giyimden mobil uygulamalara kadar pek çok üründe indirimler sunuyor. Bu listemizde ise sizler için ülkemizdeki Black Friday indirimlerini sıraladık. Listemizin alfabetik sıraya göre hazırlandığını da ekleyelim.

Amazon Türkiye

Dünyanın en önemli e-ticaret platformlarından biri olan Amazon'un ülkemizde resmen hizmet vermeye başladığını sizlere daha önce aktarmıştık. "Beklenen Cuma haftası" adı altında Black Friday indirimleri sunan Amazon Türkiye, toplamda 16 kategoride yüzde 60'a varan indirimler sunuyor.

Boyner

"Şahane Cuma" adı altında Black Friday indirimleri sunan Boyner, toplamda 21 bin 758 ürün için indirim sunuyor. Ayakkabıdan kozmetiğe, aksesuardan giyime kadar yüzlerce marka için Şahane Cuma indirimleri sunan Boyner'in indirimleri 25 Kasım tarihine kadar sürecek.

Google Play

Yurt dışında Black Friday indirimleri olarak adlandırdığı indirimleri ülkemizde ise "Ücretli oyunlarda %80'e varan indirim" olarak sunan Google Play, sınırlı süre için toplamda 16 ücretli oyunda yüzde 80'lere varan indirimler sunacak.

Hepsiburada

Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Black Friday'de Efsane Cuma indirimleri ile karşımıza çıkan Hepsiburada, yüzlerce üründe yüzde 80'lere varan indirim imkanı sunuyor. Toplamda 423 kampanyaya sahip olan Hepsiburada, teknolojiden ev dekorasyonuna kadar pek çok farklı kategoride indirimler sunuyor.

MediaMarkt

Black Friday için tıpkı Boyner gibi "Şahane Cuma" adını kullanan MediaMarkt, akıllı telefondan beyaz eşyaya, TV’den taşınabilir ses sistemlerine kadar çok sayıda üründe indirimler sunuyor. Bugün başlayan MediaMarkt'ın Şahane Cuma indirimleri 25 Kasım tarihine kadar sürecek.

Morhipo

Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi "Black Sale" adı ile Black Friday indirimleri sunan Morhipo, yüzlerce farklı üründe yüzde 70'lere varan indirimler sunuyor. 20 Kasım tarihinde başlayan Black Sale indirimleri 25 Kasım tarihine kadar sürecek.

n11.com

11 Kasım tarihinde önemli indirimler sunan n11.com, geçtiğimiz yıl Black Friday'de herhangi bir indirim sunmamıştı. Bu yıl ise "n11'in Yıldız Ürünleri" adı ile Black Friday indirimleri sunan n11.com, toplamda 9 farklı kategoride ve yüzlerce farklı üründe indirimler sunuyor.

Playstation Store

Hem oyunlarda, hem PlayStation Plus'ta önemli indirimler sunan Playstation Store, toplamda yüzde 60'lara varan tasarruf imkanı sunuyor. 220'yi aşkın PlayStation 4 oyununda indirimler sunan Playstation Store'un Black Friday indirimleri 27 Kasım tarihine kadar sürecek.

Steam

Her yıl olduğu gibi bu yılda da Black Friday'de önemli indirimler yapan Steam, Sonbahar İndirimleri adı altında yüzlerce oyunda indirim sunuyor. Söz konusu indirimlerin 27 Kasım tarihinde kadar süreceğini de belirtelim.

Teknosa

"Tekno Cuma İndirimleri" adı ile Black Friday indirimleri sunan Teknosa, teknoloji alanında yüzlerce farklı üründe önemli indirimler sunuyor.

Trendyol

"Efsane Günler" adı ile Black Friday fırsatları sunan Trendyol, indirimlerine 20 Kasım tarihinde başladı. 25 Kasım'a kadar Efsane Günler indirimlerine devam edecek olan Trendyol, giyimden teknolojiye yüzlerce farklı üründe indirimler sunuyor.

Vivense

"Big Friday" ismi ile indirimler sunan Vivense, yüzlerce üründe yüzde 80'e varan tasarruf ve ücretsiz teslimat fırsatı sunuyor. 19 Kasım tarihinde başlayan Big Friday indirimleri 26 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.