Trello'da öne çıkan IK ve operasyon power-upları

Trello'da öne çıkan IK ve operasyon power-upları

Trello’yu daha verimli kullanabilmeniz için bu yazımızda Trello’nun IK ve Operasyon power-uplarını sizler için derledik. Daha önce ele aldığımız Trello power-uplarına göz atmak isterseniz dosya yönetimi ve geliştirici power-uplarının yanı sıra hem otomasyon alanında hem de analiz ve raporlama alanında  hazırladığımız yazılara bakabilirsiniz. Aynı şekilde Trello’da Pano’yu daha iyi yönetmeniz için ihtiyacınız olan Power-Up’lar‘ı da incelemenizi öneririz.

Board Meeting

Bu power-up Trello panonuz üzerinden doğrudan video konferans yapmanızı sağlıyor. Böylece ekibinizle yürüttüğünüz çalışmayı yüz yüze değerlendirme şansınız oluyor. Board Meeting Power-Up'ını aktif hale getirdiğinizde, panonuzun üzerindeki Board Meeting butonuna basarak anlık olarak video sohbet başlatabiliyorsunuz.

Expration Reminder 

Expiration Reminder Power-Up'ı Trello'da kontratların, yazılım lisanslarının, sigortaların, çalışan sertifikalarının bitiş tarihlerini takip etmenizi sağlıyor.

Bitiş süreleri yaklaştığında size otomatik e-posta ve mobil SMS hatırlatmalar gönderen bu power up, ayrıca tüm bitiş tarihlerini tek bir yerden yönetmenizi de sağlıyor. Tüm tarihlerin tek bir yerde depolanması ve hızlı görüntülenmesi de yönetim konusunda avantaj sağlıyor.

Jotform 

JotForm power-up'ı çevrimiçi formlar oluşturmak ve bunları yayınlamak için oldukça kolay bir yol sunuyor. Üstelik sürükle -bırak presibiyle hızlıca oluşturabileceğiniz bu formlar için herhangi bir teknik bilgiye sahip olmanız da gerekmiyor. Bu power up'ı etkin hale getirerek Trello kartınız üzerinden JotForm'Un güçlü özelliklerine kolayca erişebiliyorsunuz.

Package Tracker

Aslında Package Tracker'dan sizlere daha önce de bahsetmiştik. Shippo tarafından tasarlanan Package Tracker power-up’ı teslimatını yapacağınız ürünün takip numarasını Trello’ya eklemenizi sağlıyor. Böylece Trello üzerinden güncel teslimat durumunu ve beklenen teslimat tarihini görüntüleyebiliyorsunuz. FedEx, USPS, UPS, DHL ve bir çok uluslararası şirket ile çalışan Package Tracker, takip numarası üzerinden taşıyıcıları da otomatik olarak algılayabiliyor.

Pipedrive 

Pipedrive Power-up'ı, satış sürecinizdeki  anlaşmaların başlangıç veya  kapanış gibi belli aşamalarını otomatik olarak seçmenizi sağlıyor. Aynı zamanda bu power-up,  Trello üzerinden Pipedrive'daki anlaşma bilgilerinizi de doğrudan çekebilmenize imkan tanıyor. Böylece satış süreci ile organizasyonunun geri kalanının uyumlu olması amaçlanıyor. Bu arada Power-up'ı etkinleştirdikten sonra ayarlar üzerinden kişiselleştirebileceğinizi söylemekte de fayda var.

SurveyMonkey

SurveyMonkey Power-Up'ı, Survey Monkey üzerinde oluşturduğunuz anketleri ve sonuçlarını Trello üzerinden yönetmenizi kolaylaştırıyor. Anketleri doğrudan Trello kartlarına bağlayan Power-up, anket yöneticilerinin sonuçları Trello'dan ayrılmadan görmesini sağlıyor. Böylece anketten aldığınız veriler, ekibin Trello'daki diğer panolarıyla da uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.