Volt Lines, Dubai Angel Investors, MEVP ve Hedef Filo'dan 1,28 milyon dolar yatırım aldı

Volt Lines, Dubai Angel Investors, MEVP ve Hedef Filo'dan 1,28 milyon dolar yatırım aldı

Personel servisi ile taşımacılık hizmeti veren girişim Volt Lines, Dubai Angel Investors önderliğinde, MEVP ve Hedef Filo’dan 1,28 milyon dolar ön-seri A turu yatırım aldı. Yatırımın büyük bölümü Dubai Angel Investors ve üyeleri tarafından 780 bin dolar olarak yapılırken, geri kalan kısım MEVP, Hedef Filo ve Wassim Matar'dan geldi.

Ulaşım teknolojileri girişimcisi Ali Halabi tarafından kurulan, Türkiye ve MENA bölgesi yatırımcıları tarafından desteklenen Volt Lines, Nisan 2018'de operasyona başladı ve başlamasından 6 ay sonra 1,1 milyon dolar yıllık gelire ulaştı. Volt Lines, 16 koltuklu servis araçları ile operasyonunu gerçekleştirdiği ekspres hatlar yardımıyla çalışanların işe gidiş ve eve dönüş yolculuklarını konforlu ve hızlı hale getiren akıllı bir toplu taşıma ağı olarak faaliyet gösteriyor.

Volt Lines aldığı yatırım ile İstanbul’daki operasyonunu genişletmeyi, teknolojisini geliştirmeyi ve yazılım ekibini iki katına çıkarmayı planlıyor. Büyüyen operasyon ağı ile birlikte satış ve müşteri yönetimi ekibinin de en az dört katına çıkacağını belirtelim.

Volt Lines, geçtiğimiz Ağustos ayında da Hedef Filo ve MEVP'ten 2 milyon TL yatırım almıştı. Yeni yatırım turuyla birlikte Volt Lines, tam bir yıl önce kuruluşundan bu yana toplamda 1,65 milyon dolar yatırım almış oldu.

Volt Lines'ın sunduğu hizmetlere de kısaca değinelim. Personel servisi yönetimine ayrılan zaman ve eforu minimuma indirme, her personelin yolculuk mesafesi üzerinden ücretlendirilmesi ile kullanılan koltuk kadar ödeme yapma, akıllı rotalama ile çalışanların trafikte daha kısa zaman geçirmesini ve daha az yürümesini sağlama, girişimin ulaşım sağladığı farklı rotaları da kullanma opsiyonu, servis ağı genişledikçe farklı çalışma saatlerinde de servis kullanabilme esnekliği Volt Lines'ın öne çıkan belli başlı hizmetleri diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.