Mobil oyunlara video sohbet özelliği katan Bunch, 3,8 milyon dolar yatırım aldı

Mobil oyunlara video sohbet özelliği katan Bunch, 3,8 milyon dolar yatırım aldı

Mobil oyunlar için grup şeklinde video sohbet imkanı sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Bunch, sevdiğiniz mobil oyunları video sohbetler sayesinde arkadaşlarınız ile oynamanıza olanak tanıyor. İkinci yatırımı aldığını duyuran Bunch, 3,8 milyon dolarlık tohum yatırımı aldığını paylaştı.

Selçuk Atlı, Jason Liang ve Jordan Howlett tarafından kurulan ve San Francisco merkezli bir girişim olan Bunch, geçtiğimiz yılın Aralık ayında da 500 bin dolar yatırım almıştı. Söz konusu yatırıma 500 Startups, Microventures ve Emre Kurttepeli gibi isimler katılmıştı.

Toplamda 17 yatırımcı ve firmanın katıldığı 3,8 milyon dolarlık yatırım turuna London Venture Partners liderlik etti. Yatırım turuna FoundersFund, Betaworks, North Zone, Streamlined Ventures ve 500 Startups gibi firmaların katıldıklarını da ekleyelim.

Alınan 3,8 milyon dolarlık yatırımı kullanıcı sayısını artırmak için kullanacak olan Bunch, geliştirici ekibine yeni isimler katmayı da planlıyor. Mobil oyun oynayan kullanıcılara grup şeklinde video sohbet etme imkanı sunan Bunch, hem oyun öncesi, hem oyunu oynarken hem de oyun sonrasında video sohbete devam etmenize de olanak sağlıyor.

Yakın zamanda Android platformu için sunulacak

Mobil oyunlar için sosyal oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Bunch, 8 kişiye kadar hem sesli hem de görüntülü sohbet imkanı sunuyor. Bunch'ın Fortnite, Roblox, Minecraft ve HQ Trivia gibi popüler oyunları desteklediğini de belirtelim. Fortnite ve Roblox gibi canlı mobil oyunların yükselişi ile birlikte genç oyuncuların akıllı telefonları tercih etmeye başladıklarını belirten Bunch CEO'su ve kurucu ortağı Selçuk Atlı, onlar için tasarlanmış bir sohbet uygulamasını geliştirdiklerini paylaştı.

Selçuk Atlı'nın daha önce SocialWire girişimi ile karşımıza çıktığını da hatırlatalım. İlerleyen dönemlerde Manifest olarak isim değiştiren SocialWire, 2016 yılında Rakuten Marketing tarafından satın alınmıştı.

Şu an için sadece iOS platformunda mevcut durumda olan Bunch, kısa zaman sonra Android platformu için de kullanıma sunulacak. Dilerseniz Bunch uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz. Son olarak Bunch'ın şu an Product Hunt'ta yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.