Trello'da dosya yönetimi yapmanızı kolaylaştıran power-uplar

Trello'da dosya yönetimi yapmanızı kolaylaştıran power-uplar

Trello’yu daha verimli kullanabilmeniz için bu yazımızda Trello’nun dosya yönetimi power-uplarını sizler için derledik. Daha önce ele aldığımız Trello power-uplarına göz atmak isterseniz geliştirici power-uplarının yanı sıra hem otomasyon alanında hem de analiz ve raporlama alanında  hazırladığımız yazılara bakabilirsiniz. Aynı şekilde Trello’da Pano’yu daha iyi yönetmeniz için ihtiyacınız olan Power-Up’lar‘ı da incelemenizi öneririz.

Box

Box power-up'ı kartlara Box'taki dosya ve klasörlerinizi eklemenizi sağlıyor. Dosya seçici ile Trello üzerinden Box hesabınıza ulaşabiliyor, hesabınızdaki ilgili dosya ve klasörleri kartlara ekleyebiliyorsunuz. Dosyaların önizlemesini ve son eklenen detayları kolayca görebildiğinizi belirtelim. Aynı şekilde Box hesabınıza tek bir tıkla gitmeniz de mümkün. .

Dropbox

Bu power-up,  Trello kartlarına eklenen Dropbox dosya ve klasörlerinizdeki güncel bilgileri görüntülemenizi ve önizlemenizi sağlıyor. Aynı şekilde dosya ve klasörlerinizi Trello katlarına eklemenizi de sağlayan power-up, Trello üzerinden Dropbox hesabınız içinde arama yapma imkanı da sunuyor. Bu noktada power-up sayesinde gerçek zamanlı detaylara kolayca erişebileceğiniz ve canlı önizlemeler yapabileceğinizi de belirtelim. Tıpkı box power-up'ında olduğu gibi dropbox power-up'ında da linkler sayesinde doğrudan Dropbox hesabınıza gidebiliyorsunuz.

Egnyte

Egnyte Power-Up'ı sayesinde Trello iş akışına Egnyte Connect hesabınızdaki içerikleri ekleyebiliyorsunuz. Böylece içerik yönetimi ve ekip çalışması daha verimli hale geliyor. Egnyte içerik yönetim platformundaki içeriklerinizi aramanızı ve kartlara eklemenizi sağlayan Power -Up, kartlarınızı içeriklerle gerçek zamanlı olarak güncelleyebilmenizi de sağlıyor.

Notejoy

Notejoy Power-up'ı, Notejoy'un not tutma uygulamasını Trello ile bir araya getirerek kullanıcılarına notlar ve görevler üzerinden yeni bir deneyim yaşatıyor. Trello kartları üzerinden notlar oluşturmanızı ve kartlara bu notları eklemenizi sağlıyor. Trello üzerinden bu notları görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Ekip halinde notlar düzenlemenizi sağlayan Notejoy Power-up'ı, aynı zamanda Notejoy  masaüstü ve mobil uygulaması üzerinden notlarınıza ulaşmanızı mümkün kılıyor.

Google Drive

Google Drive Power-Up'ı, platformdaki dosya ve klasörlerinizi Trello kartlarınıza taşıyor. Tıpkı Dropbox ve Box Power-Up'larında olduğu gibi Google Drive Power-Up'ında da Trello üzerinden Google Drive hesabınızda arama yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde yine Trello üzerinden ilgili dosya ve klasörleri kartlara eklemeniz de mümkün. Tek tıkla Google Drive'a erişebiliyor, gerçek zamanlı önizleme yapabiliyor ve detayları görüntüleyebiliyorsunuz. Bunlara ek olarak tek tıkla Trello kartlarını Google Slides sunumlarına dönüştürebileceğinizi de söyleyelim.

OneDrive

OneDrive Power-Up'ı da yukarıda bahsettiğimiz power-up'lara benzer bir şekilde Trello kartları üzerinden OneDrive'daki dosya ve klasörlerinize erişmenizi sağlıyor.  Dosya seçici OneDrive üzerinden ilgili dosyaları bulup Trello kartlarınıza eklemenizi sağlarken, dosya linkleri de kopyala - yapıştır yapılabiliyor. OneDrive for Business ve OneDrive Personal hesapların çalışabilen bu Power-Up, kartlara eklediğiniz dosyaları ya da son güncellemeleri önizlemenizi ve tek tıkla OneDrive hesabınıza erişmenizi de sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.