Webrazzi Arena 2018 sahnesinde yer alan 10 girişim

Webrazzi Arena 2018 sahnesinde yer alan 10 girişim

Türkiye'nin en etkili internet ve girişimcilik odaklı konferansı olan Webrazzi Summit 2018, bugün gerçekleşiyor. Bu haberimizde ise konferansın en ilgi çekici bölümlerinden biri olan Webrazzi Arena 2018 girişimcilik yarışmasında sahne alan girişimlere yakından bakacağız.

Webrazzi Arena 2018 girişimleri

Architicket: İnşaat sektörüne hitap eden, tüm şantiye sürecini tek bir uygulama üzerinden yöneten ve iletişim problemlerini çözen Architicket, iş takibi, raporlama ve istatistik çıkaran bir uygulama olarak hizmet veriyor. Architicket'in temel amacı ise tüm şantiye süreçlerini verimli hale getirerek belirli bir sisteme oturtmak.

BenzinLitre: En yakın ve en uygun fiyatlı akaryakıt istasyonunu gösterip 50 TL'ye kadar tasarruf yapılmasını sağlayan BenzinLitre, istasyon özelliklerini filtreleyerek akıllı seçim yaptıran ve online ödeme sistemlerini üzerinden geçirerek akaryakıt sektörüne dinamik bir soluk getirmeyi amaçlayan bir uygulama.

Bluedot: Mobil uygulama ile elektrikli araba kullanıcılarının şarj ünitesine ulaşmasını, rezervasyon ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmesine olanak tanıyan Bluedot, şarj ünitesi sahiplerinin sahip oldukları üniteleri haritada göstererek paylaşımlı gelir modeli ile gelir elde etmesine de olanak tanıyor.

Bulutklinik: Bulutklinik kliniklerin tüm yazılım ihtiyaçlarını tek merkezden herhangi bir yatırım ve uyarlama maliyeti olmadan çözebilecekleri bulut tabanlı bir yazılım platformu. Hastaların online olarak doktorlara erişebileceği, soru sorabileceği, görüntülü görüşme ile önleyici sağlık ve danışma sağlık hizmetlerini alabilecekleri bir platform olan Bulutklinik, randevu yönetiminden hasta kayıtlarına ve tahsilat süreçlerinden faturalara kadar çeşitli hizmetler sunuyor.

Epiqur TV: Epiqur TV müzik odaklı, sosyal canlı yayın platformu olarak hizmet veriyor. Kullanıcılar canlı müzik yayınlarını diğer kullanıcılar için ücretsiz ya da ücretli yapabilir, diğer kullanıcılardan bağış toplayabilir ya da chat kanallarında sosyalleşebilirler.

https://youtu.be/-VJhdZ8t4mY

ForFarming: Evlerde ve iş yerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış ölçülebilir, kontrol edilebilir ve raporlanabilir nesnelerin interneti tabanlı tarım teknoloji girişimi olan ForFarming, otomatik sulama, sıcaklık, nem ve PH ölçümü ve Wi-Fi - Bluetooth teknolojilerine sahip.

Kobaküs: Tüm banka hesaplarınızı bir tek platform üzerinde, aynı anda ve yüksek güvenlikle yönetmenizi sağlayan Kobaküs,  muhasebe sisteminize verileri otomatik olarak işler ve her detayı görünür kılar.

Mobiliys: Mobiliys, KOBİ'lerin daha sağlıklı bir yapıda faaliyetlerini yürütmeleri için gerekli temel fonksiyonlardan iletişim-koordinasyon ve kontrol yeteneklerini müşteri ilişkileri, teklif süreçleri, faturalama, ödeme takibi ve görev takibi ekseninde tek sistemden web ve mobilden takip edebilecekleri bir iş yönetim sistemi olarak çalışıyor.

Sorun Kalmasın: Sınavlara hazırlanan öğrencilerin, takıldıkları soruları mobil uygulamasından paylaşabildikleri Sorun Kalmasın, sorulmuş sorulara cevap da verilebilen bir soru-cevap platformu olarak hizmet veriyor.

Vidyou: Dijital pazarlama ekipleri için data odaklı anlık video reklamı oluşturma platformu olarak karşımıza çıkan Vidyou, kişiselleştirmelere de olanak tanıyor.

https://youtu.be/pg3CqdEm6AM

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.