Mynet, Real Basketball ve Basketball Kings adlı iki oyun satın aldı

Mynet yeni yapılanma ve hedefleri doğrultusunda 32 milyon kullanıcısı bulunan Real Basketball ve Basketball Kings adlı oyunlarını satın aldı. Küresel bir internet markası olma yolunda adımlar atmak isteyen Mynet, oyun dünyasında da gücünü artırmayı hedefliyor.
Mynet, Real Basketball ve Basketball Kings adlı iki oyun satın aldı

Yerli marka Mynet, çoğunluğu ABD'de tam 32 milyon kullanıcısı olan Real Basketball ve Basketball Kings oyunlarını satın alarak bünyesine kattı. Mobilecraft adlı şirketin sahip olduğu oyunlar, bundan sonra Mynet çatısı altında olacak.

Mynet CEO'su Bilgen Aldan, satın alma ile ilgili yaptığı açıklamada Mynet'in küresel bir oyun yayıncısı ve oyun ihracatçısı olma yolunda attıkları ilk adım olduğunu aktardı. Yeniden yapılanma planları kapsamında Mynet küresel bir internet markası olmak istiyor ve oyun dünyasında da aynı şekilde gücünü artırma peşinde. Aldan'ın açıklamalarına göre Mynet yakın gelecekte oyun sektöründe çok ses getirecek projlere imza atacaklarının ve gündeme geleceklerinin de altını çizdi.

On milyonlarca kullanıcıya erişmeyi başaran Real Basketball ve Basketball Kings'e Mobilecraft'a ne kadar ödeme yapıldığı ile ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmezken, Mynet'in yeni satın almalar yapmaya da açık olduğu açıklandı. Ayrıca kendi oyun stüdyolarına yaptıkları yatırımları artırdıklarını belirten Mynet, kısa süre içerisinde bağımsız geliştiriciler ve stüdyolar için de kendini yayıncı olarak konumlandırarak çalışmayı planladığını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.