Trello'nun geliştirici power-uplarından öne çıkanlar

Trello'nun geliştirici power-uplarından öne çıkanlar

Trello’yu daha verimli kullanabilmeniz için bu yazımızda Trello'nun geliştirici power-uplarından öne çıkanları derledik. Daha önce ele aldığımız trello power-uplarına göz atmak isterseniz hem otomasyon alanında hem de analiz ve raporlama alanında  hazırladığımız yazılara bakabilirsiniz. Aynı şekilde Trello’da Pano’yu daha iyi yönetmeniz için ihtiyacınız olan Power-Up’lar'ı da incelemenizi öneririz.

Featuring

Featuring Trello'da oldukça basit bir yönetim power-up'ı olarak öne çıkıyor. Kartları belli özelliklerle ilişkilendirebildiğiniz Featuring ile bu özelliklerin ilerleyişini de takip edebiliyorsunuz. 5 özelliğe kadar ücretsiz olan Featuring Power-Up'ı 10 dolar karşılığında sınırsız özellik ekleme imkanı sağlıyor.

GitHub

GitHub Power-Up'ı yazılım ekiplerinin GitHub'da olan her şeyi Trello kartları üzerinden takip etmesini sağlıyor. Bu Power-Up sayesinde Trello kartlarınıza "Pull Request", "İssue" ve "Branch" ekleyebildiğiniz gibi kod tabanınıza yeni bir perspektif de kazandırabiliyorsunuz.

Tek bir bakışta birleştirilen PR'ları, durum kontrollerini, PR'a yapılan atamaları da görmeniz mümkün. Bu Power-Up sayesinde yazılımcıların ve yöneticilerin Trello'dan kolayca GitHub'a geçiş yapabiliyor. Hem GitHub'ı hem de GitHub Enterprise'ı destekleyen bu Power Up ile bir ya da birden fazla GitHub repositories'i de panolarınıza ekleyebildiğinizi söyleyelim.

CloudApp

CloudApp Power-Up'ı ekran kayıtlarınız, ekran alıntılarını, GIFLeri ve dosyaları Trello kartlarına eklemenize eve sonrasında kolayca aratabilmenize yarıyor. Üstelik tüm bu doküman türlerini kartların üstünde de görüntüleyebiliyorsunuz. Bu Power-Up'ı kullanabilmeniz için öncelikle bir CloudApp hesabı oluşturmanız gerektiğini söyleyelim.

MockFlow

MockFlow'un SiteMap Power-Up'ı UI akışını ve site haritanızı hem görselleştirmenizi hem de bunu Trello kartlarınıza eklemenizi sağlıyor.  Üstelik tüm bu işlemleri Trello uygulamasından çıkmanıza gerek kalmadan yapabiliyorsunuz. MockFlow'un Sitemap özelliğini ayrıca incelemek isterseniz girişimin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Planning Poker

Trello panosuna entegre olan Planning Poker, ekip arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak değerlendirme yapmanızı sağlıyor. Değerlendirme sonuçlarını eğlenceli bir tasarımla kartlarda görebildiğiniz Planning Poker, bunun için bir chrome eklentisi kullanmanızı gerektirmiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.