Cumartesi Ankara'da Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day'indeyiz

200’den fazla iş fikrinin ticarileşmesi ve 1000 yeni istihdamın yaratılmasına katkı sağlayan ODTÜ Teknokent, 2018 Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day ile karşımızda.
Cumartesi Ankara'da Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day'indeyiz

Önkuluçka, kuluçka ve hızlandırma programları ve diğer destek mekanizmalarıyla her yıl bilişimden enerjiye, sağlıktan savunmaya birçok farklı sektörde 70’in üzerinde yeni teknoloji şirketinin doğduğu bir inovasyon ortamı olan ODTÜ Teknokent, tüm programlara her yıl toplamda 2 binin üzerinde başvuru almakta ve bu başvuru sahiplerinden yaklaşık 500’ünü eğitim ve mentorluklarla desteklemekte.

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan ülkemizin büyük teknoloji odaklı girişimcilik programlarından olan ‘Yeni Fikirler Yeni İşler’ Hızlandırma Programı ile bugüne kadar 200’den fazla iş fikrinin ticarileşmesi ve 1000 yeni istihdamın yaratılmasına katkı sağlayan ODTÜ Teknokent, 2018 Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day ile karşımızda.

6 Ekim tarihinde düzenlenecek olan 2018 Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day'i Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimizi de belirtelim. 2018 yılında Yeni Fikirler Yeni İşler’e toplamda 55 girişimci ekip programa dahil edildi. Program kapsamında 1000 saatin üzerinde eğitim ve mentorluk hizmeti sunulduğunu da ekleyelim.

İş fikirlerinin uluslararasılaşma potansiyeline göre girişimci ekiplerin bazıları Growth Circuit ve UCBerkeley Innovation Acceleration Group iş birliği ile gerçekleştirilen bootcamp'lere katılma hakkı kazandı. 4 girişimci ekip ise (WardenLegal, Blok-Z, Sensgreen, Viliks) süreç içerisinde Growth Circuit’tan yatırım alarak Drapper University Hero Training programına katılmaya da hak kazandı.

Programın demo gününe katılmaya hak kazanan girişimcilerin 5 Eylül 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen ikinci aşama değerlendirme sunumları sonrasında belirlendiğini de ekleyelim. Belirlenen listeye göre 21 girişimci ekip Yeni Fikirler Yeni İşler Sahnesinde sunum yapmak üzere seçildi.

2018 Yeni Fikirler Yeni İşler sahnesinde sunum yapacak olan girişimcilerin tanıtım videolarına buradan ulaşabilirsiniz. Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimiz ve 6 Ekim 2018 Cumartesi günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 2018 Yeni Fikirler Yeni İşler Demo Day ile ilgili önemli detayları sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.