Beyaz tahtayı QR kod ile dijital ortama aktaran girişim: Think Board X

Dijital ortamda bulunan not alma uygulamalarından geleneksel yönüyle ayrılan Think Board X, beyaz tahtada yazdığınız her şeyi QR kod yardımıyla mobil cihazınızda depolamanıza yardımcı oluyor.
Beyaz tahtayı QR kod ile dijital ortama aktaran girişim: Think Board X

İlerleyen teknoloji, eski usül not alma yöntemlerini de rafa kaldırıyor. Dijital ortamda bulunan not alma uygulamalarından geleneksel yönüyle ayrılan Think Board X, beyaz tahtada yazdığınız her şeyi QR kod yardımıyla mobil cihazınızda depolamanıza yardımcı oluyor. Böylelikle hem kağıt israfınız azalıyor hem de zamandan kazanmış oluyorsunuz.

Think Board X, geleneksel bir beyaz tahta gibi çalışıyor, ancak Rocketbook mobil uygulamasıyla dijitalden de güç alıyor. Bu şekilde, notlarınızı silmeden önce Google Drive, Dropbox ve Evernote gibi online platformlar için organize edebiliyorsunuz. Bu sayede notlarınızı beyaz tahtadan silmiş bile olsanız aslında daha önce yazdığınız hiçbir şeyi kaybetmiyorsunuz.

Think Board X'i kullanabilmek için özel QR kodlu, istediğiniz yere yapıştırıp çıkarabildiğiniz beyaz kağıdı önceden sipariş vermeniz gerekiyor. Daha sonra mobil cihazınıza yüklediğiniz Rocketbook uygulaması ile QR kodu kullanarak notunuzu istediğiniz platforma ekleyebiliyorsunuz. Böylelikle notları ve görevleri hızla düzenlemek mümkün oluyor. Akabinde güncellemeleri ekiple paylaşıp herhangi bir fikir oluşturmak da daha kolay hale geliyor.

Think Board X, Rocketbook'un bulut organizasyon sistemi ile çalışıyor. Rocketbook uygulamasını kullanarak, seçtiğiniz bir hedefe 7 adet kısayol atıyorsunuz. İşlem "Kaydet" ve "Yürüt" olmak üzere iki aşamadan meydana geliyor.

Kaydet: Dosyaları ve belgeleri Dropbox, Google Drive, OneNote, OneDrive, Box veya Evernote'ta herhangi bir klasöre kaydediyorsunuz.

Yürüt: Dosyaları doğrudan Trello, Slack veya e-posta ile gönderiyorsunuz.

Taramayı tamamladıktan sonra, notlarınızı göndermek istediğiniz hedef sembolleri seçiyorsunuz. Rocketbook uygulaması notlarınızı o anda kaydediyor. Bu şekilde organizasyon da sağlanmış oluyor.

Döviz kurunun şu anki seviyesini düşündüğümüzde, Think Board X'in fiyatı biraz can sıkıcı hale gelse de fiyatları merak edenler için listenin tam halini aşağıya iliştirelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.