Fibaemeklilik, Mutlak Eğitim Sigortası ürününü EvdekiBakıcım ile birlikte yeniledi

Fibaemeklilik, Mutlak Eğitim Sigortası ürününü EvdekiBakıcım ile birlikte yeniledi

Kurumsal şirketler, girişimlerle entegre halde çalışmaya devam ediyor. Bunun en dikkat çeken örneklerinden birinin ise 2016 yılının Webrazzi Arena şampiyonu EvdekiBakıcım ile Fibaemeklilik iş birliği olduğunu söyleyebiliriz.

Fibaemeklilik'in çocukların geleceğini güvence altına almayı hedefleyen Mutlak Eğitim Sigortası, EvdekiBakıcım ile yenileniyor. Bu yenilenmenin sonunda Mutlak Eğitim Plus adını alan ürün, aile bütçesine katkılar sağlayan ek indirimlerle birlikte sunuluyor. Vefat ve kaza sonucu maluliyet gibi çeşitli risk durumlarında eğitimin kesintiye uğramadan sürmesi güvencesi sağlayan Mutlak Eğitim Plus sigortası, bütün eğitim hayatını kapsıyor. Sigorta, eğitim hayatının herhangi bir döneminde, kalan eğitim süresine göre en az iki en çok 20 yıl süreli yapılabiliyor.

Fibaemeklilik, ürünü EvdekiBakıcım ile beraber geliştirerek, bundan sonra, vefat ve kaza sonucu maluliyet dışında asistans teminatlarını da içermesini sağlıyor.

EvdekiBakıcım CEO’su Miraç Bal, yaptığımız bu işbirliği sayesinde sigorta poliçelerinde alışılan faydaların dışına çıkarak yeni bir trend getirdiklerini, ailelerin en büyük sorunlarından biri olan ev hizmetleri elemanı bulma konusunu da hızlı bir şekilde çözüme ulaştırdıklarını söyledi.

Çocuklarının eğitim hayatını her koşulda güvence altına almak isteyenlere yönelik Fibaemeklilik Mutlak Eğitim sigortası, EvdekiBakıcım çocuk bakımı alanında indirim sağlayan ek asistans hizmetleriyle birlikte geliyor. Fibaemeklilik, Dijital Ajans hizmetinin ücretsiz, klasik ajans hizmetinin ise yüzde 25 indirim ile alınabilmesini sağlıyor. Mutlak Eğitim Plus, aynı zamanda Türkiye’nin birçok yerindeki anlaşmalı kolejler, kreşler, etüd merkezleri, dil kursları ve yaz okullarında yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Çocuğu olan ya da çocuk okutan 18-65 yaş aralığındaki herkes, Mutlak Eğitim Plus sigortasından yararlanabiliyor. Kullanıcı, ürünün satın alınmasından itibaren 1 yıl boyunca, bakıcılık ve eğitim alanında anlaşmalı kurumlarca sunulan tüm indirimlerden faydalanabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.