Türkiye fiyatları açıklanmayan iPhone XS ve XS Max'in onarım fiyatları belli oldu

Türkiye fiyatları açıklanmayan iPhone XS ve XS Max'in onarım fiyatları belli oldu

Dün akşam sizlere Apple'ın yeni modelleri olan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Yeni modellerinin Türkiye fiyatlarını açıklamayan Apple, amiral gemileri konumunda olan iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinin onarım fiyatlarını açıkladı.

Hemen onarım fiyatlarına geçecek olursak iPhone X'in yerini alan iPhone XS modelinin yalnızca ekran onarımı fiyatı 1999, diğer hasar fiyatı ise 6 bin 499 TL. Ailenin hem büyük hem de daha pahalı üyesi olan iPhone XS Max modelinin yalnızca ekran onarımı fiyatı 2 bin 490, diğer hasar fiyatı ise 7 bin 299 TL olarak açıklandı.

Karşılaştırmak gerekirse geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone X modelinin yalnızca ekran onarımı fiyatı 1449, diğer hasar ücreti ise 3 bin 699 TL. iPhone X modeli ile iPhone XS modelinin onarım fiyatları arasında oldukça büyük bir fark dikkatleri çekiyor. Fakat buradaki asıl problem ise ABD'de iPhone X ve iPhone XS onarım fiyatlarının tamamen aynı olması.

ABD'de aynı, Türkiye'de farklı fiyat

ABD'de hem iPhone X hem de iPhone XS'in yalnızca ekran onarımı fiyatı 279, diğer hasar fiyatı ise 549 dolar. ABD'de aynı olan fiyatların ülkemizde farklı olmasının nedeni konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. iPhone XS Max modelinin ABD onarım fiyatları ise yalnızca ekran onarımı fiyatı için 329, diğer hasar fiyatı için ise 599 dolar.

Akıllarda kalan soru: Onarım fiyatı böyleyken satış fiyatı ne olacak?

Özellikle diğer hasar fiyatı 7 bin 299 TL olan iPhone XS Max modelinin satış fiyatının ne olacağı merak konusu. iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerinin Türkiye satış fiyatları açıklandığında sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.