Deloitte, yapay zeka tabanlı platform Magnetic Media'yı satın aldı

Deloitte, odağında yapay zeka (AI) olan New York merkezli pazarlama şirketi Magnetic Media Online'ı  satın aldığını duyurdu.
Deloitte,  yapay zeka tabanlı platform Magnetic Media'yı satın aldı

Deloitte, odağında yapay zeka (AI) olan New York merkezli pazarlama şirketi Magnetic Media Online'ı satın aldığını duyurdu. Deloitte attığı bu adım ile AI, makine öğrenimi ve kitle verileri analizinde geliştirilmiş yatırımların stratejik önemine yönelik de bir kilometre taşını tamamladı.

Satın alma ile şirket, Deloitte Digital Deneyim Servisleri platformunun daha akıllı ve hızlı olmasını hedefliyor. Ayrıca müşteirlerine daha iyi veri yönetimi, AI ve makine öğrenimini de odağına alan şirket, bu sayede daha alakalı içerik, daha iyi müşteri deneyimleri ve müşteriler için daha hesap verebilir büyüme sağlamayı planladıklarını açıkladı.

Deloitte Consulting LLP ve Deloitte Digital'in lideri Scott Mager'ın dediği gibi, insanların markaların kendileriyle nasıl etkileşimde bulunmaları gerektiği konusundaki beklentileri artık hiç olmadığı kadar yüksek. Mager konuya yönelik, "Şirketlerin hem kişiselleştirilmiş hem de her kanalda gerçek zamanlı alaka düzeyine sahip etkileşimler sağlamasını bekliyorlar." dedi.

2008 yılında kurulan Magnetic, AI teknolojisi ile yürütülen özel sektöre ait bir adtech şirketi olarak biliniyor. İnteraktif bir tüketici etkileşimi için optimal kanal, zamanlama, mesaj ve içeriği belirlemeye yönelik makine öğrenimi kullanarak hedeflemeler yapmaktadır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.