PayPal’in MENAT bölgesi Genel Müdür Yardımcısı Cenap Doğru, Papara'ya transfer oldu

PayPal’in MENAT bölgesinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Cenap Doğru, Türkiye’nin önemli e-para şirketlerinden Papara’ya yönetici ortak olarak atandı. 
PayPal’in MENAT bölgesi Genel Müdür Yardımcısı Cenap Doğru, Papara'ya transfer oldu

PayPal’in MENAT bölgesinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Cenap Doğru, Türkiye’nin önemli e-para şirketlerinden Papara’ya yönetici ortak olarak atandı. Cenap Doğru 1,3 milyondan fazla üyesi bulunan Papara’da operasyon, kartlı sistemler, iş geliştirme ve global ortaklıklardan sorumlu COO olarak görev yapacak.

Cenap Doğru

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri fakültesinden mezun olan Cenap Doğru, 2000-2013 yılları arasında Garanti Ödeme Sistemleri’nde Üye İşyeri Pazarlama departmanında Pazarlama Yöneticiliği, Üye İşyeri Satış Direktörlüğü ve İstanbul Bölge Müdürlüğü görevlerini gerçekleştirdi. Ardından 2013 yılında PayPal Türkiye ofisine Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Doğru, son olarak PayPal’ın Doğu Avrupa ve MENA bölgelerinden sorumlu Üye İşyeri servisleri başkanlığı gibi görevleri yürüttü.

Cenap Doğru, Papara'nın çok yakın zamanda yapacağı global ve bölgesel işbirlikleriyle aynı başarıyı yurtdışına da taşıyacağına emin olduğunu söylerken, Papara Ödeme Kuruluşu ve Elektronik Para kurucu ortağı ve CEO’su İlker Diker ise sektörün önemli ve deneyimli isimlerinden biri olan Cenap Doğru’nun şirkete hem ortak hem de COO olarak katılmasıyla birçok başarılı işe imza atacaklarından emin olduğunu dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.