iPhone Xc modelinin prototipi ortaya çıktı

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına oldukça kısa bir süre kaldı fakat her geçen gün karşımıza yeni bir iPhone sızıntı haberi çıkmaya devam ediyor. Bugün ise iPhone Xc modelinin prototip versiyonunun görselleri sızdırıldı. Sızdırılan görsellerle birlikte iPhone Xc modelinin renk seçenekleri de gözler önüne serilmiş oldu.

4 farklı renk ile geliyor

Ben Geskin adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görsellerle birlikte iPhone Xc modelinin 4 farklı renk seçeneğini görmüş olduk. 6,1 inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip olması beklenen iPhone Xc modeli, beyaz, uzay grisi, rose gold ve kırmızı renk seçenekleri ile gelecek.

Diğer modellere oranla daha uygun fiyatlı bir model olması beklenen iPhone Xc modelinin, arka kısmında cam kullanıldığını da ekleyelim. Geçtiğimiz Temmuz ayında uygun fiyatlı iPhone modelinin 6 farklı renk seçeneğine sahip olabileceği ile ilgili bir haber paylaşmıştık.

Bugün karşımıza çıkan görselle birlikte bu renklerden dördü neredeyse kesinlik kazanmış oldu. Paslanmaz çelik kullanan iPhone X modelinden farklı olarak alüminyum çerçeveye sahip olacak olan iPhone Xc, çift sim kart desteği de sunacak.

Tanıtılacak olan iPhone modellerine oranla daha uygun fiyatlı olsa da diğer akıllı telefonlarla kıyaslandığında pek de ucuz bir model olmayacak olan iPhone Xc'nin 849 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Hatırlatmak gerekirse Apple, 12 Eylül tarihinde yeni modellerini tanıtacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.