Verimli yazı yazmanın yeni ve yaratıcı yolu: Blurt

Blurt, sadece yazı yazacak bir alandan çok yaratıcılığınızı harekete geçirecek bir araç sunuyor. Otomatik kaydetme ve özel paylaşım seçeneklerine de sahip olan Blurt kullanıcılardan aylık 4.99 dolar alıyor.
Verimli yazı yazmanın yeni ve yaratıcı yolu: Blurt

Blurt, internette rastladığınız diğer yazı yazma araçlarının aksine size yazı yazacak bir alandan çok yaratıcılığınızı harekete geçirecek bir araç sunuyor. Fikirlerinizi kolayca kelimelere dönüştürmenizi sağlayan Blurt, yazılarınızı yapılandırmanız, düzenlemeniz ve paylaşmanız için ürettiği farklı araçlarla da dikkat çekiyor.

Yazı oturumları 

Yazı oturumları yazacağınız yazı için baştan kelime sayısı ve zaman aralığı belirlemenizi sağlıyor. Bu aralıklar ise sizi bir iş akışı oluşturmaya yönlendiriyor. Böylece yeni fikirler ortaya koymak için kendinize bir zaman ya da kelime aralığı da belirlemiş oluyorsunuz.

Akıllı Düzenleme

Aklınızdaki fikirleri kelimelere dökme sürecinde çoğunlukla imla hataları yapılabiliyor. Akıllı düzenleme özelliği kötü grameri, laf kalabalıklarını ve okuması zor cümleleri tespit ederek çalışmanızı daha kolay okunabilir hale geliyor. Blurt, aynı zamanda kelimelerin üzerini işaretleyerek eş anlamlılarını bulmanızı da sağlıyor. Blurt'un bu araç sayesinde kısa özetler sunduğunu da belirtelim.

Blurlama

Yazdığınız metinleri blurlama özelliğine sahip olan Blurt, yazı yazma anında ortaya çıkan tereddütleri de ortadan kaldırmış oluyor. Böylece yazarlar düzenlemeyle oyalanmadan fikirlerini hızlıca ortaya çıkarıyor.

Anahatlar 

Anahatlar özelliği bir çok yazarın ilgisini çekebilecek nitelikte. Yazı yazmadan önce anahatlarını oluşturmanızı sağlayan bu özellik, notlar, araştırmalar ve linkler eklemek için elverişli bir alan olarak öne çıkıyor.

Yazı İstatistikleri 

Yazı istatistikleri özelliği sayesinde Blurt günde kaç kelime yazdığınızı takip edebiliyor. Böylece günlük olarak kelime hedefi belirleyebiliyor ve yazı yazma alışkanlığınızı geliştirebiliyorsunuz. Üstelik sitenin sağ alt köşesinde yer alan sayaç üzerinden yazılarınızın ne kadar zamanda okunabileceğini de görüntüleyebiliyorsunuz.

Özel Tasarım

Bu arada Blurt'ün UI tasarımının özellikle farklı ve minimal tutulduğunu belirtelim. Kullanıcıların dikkat dağınıklığı yaşamasının önüne geçmek isteyen Blurt, yazarların kendini özgür hissetmesini ve düşüncelerine odaklanmasını istiyor.

Otomatik kaydetme ve özel paylaşım seçeneklerine de sahip olan Blurt kullanıcılardan aylık 4.99 dolar alıyor. Ülkemizdeki kur farkını düşündüğümüzde bu meblağ fazla görünse de, yurt dışındaki kullanıcılar için fiyat/performans açısından tercih edilebilir. Tabi uygulamanın akıllı düzeltmelerinin sadece İngilizce'de hizmet verdiğini de söylemekte fayda var.

Bu arada aracın gelecekte ekip çalışması ve geri bildirim, gönderi analizleri, gece modu, e-posta yayıncılığı ve GIF desteği gibi özelliklere kavuşacağını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.