Webrazzi Summit 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Summit 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu. Her yıl olduğu gibi 2018 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini buluşturacak olan Webrazzi Summit 2018, 17 Ekim 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek.

E-ticaret, dijital pazarlama, blockchain, yapay zeka, yatırım ekosistemi, finansal teknolojileri ve e-spor gibi çok sayıda konu başlığının ele alınacağı konferansımızda sektörün önde gelen isimleri yer alacak. Bu haberimizde ise Webrazzi Summit 2018’in kesinleşen ilk tur konuşmacılarını sizlere aktaracağız.

Elbette önümüzdeki günlerde yoğun şekilde konuşmacılarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi de belirtelim. Son olarak Startup Lounge ve girişim yarışmamız Webrazzi Arena gibi iki büyük etkinlik daha barındıran Webrazzi Summit 2018’e katılmak için hemen şimdi bilet satın alabileceğinizi de hatırlatalım.

Birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağımız Webrazzi Summit 2018'in ilk tur konuşmacılarını aşağıda bulabilirsiniz. 3 Eylül'de Erken Kayıt avantajının bitecek, katılmayı düşünüyorsunuz acele edin ;)

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.