ABD merkezli CarHopper ile JetSmarter'dan stratejik ortaklık

Lüks otomobil kiralama servisi olarak hizmet veren CarHopper, JetSmarter ile iş birliğine gitti.
ABD merkezli CarHopper ile JetSmarter'dan stratejik ortaklık

ABD'de bir Türk girişimci tarafından kurulan CarHopper'ı ilk olarak 2015 yılında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz yıl ise 1,5 milyon dolar tohum yatırımı alan CarHopper, yeni bir haber ile karşımızda. Lüks otomobil kiralama servisi olarak hizmet veren CarHopper, JetSmarter ile stratejik ortaklığa gittiğini duyurdu.

Ferrari, Bentley, Lamborghini ve McLaren gibi lüks otomobil markalarının modellerini kiralayabileceğiniz lüks bir otomobil kiralama hizmeti sunan CarHopper, özel uçak kiralama servisi olan JetSmarter ile stratejik bir ortaklığa gitti. Bu ortaklık sayesinde iki firma güçlerini birleştirmiş oldular.

JetSmarter kullanıcıları için otomobil kiralama hizmeti sunacak

Yapılan anlaşmayla birlikte CarHopper, JetSmarter'ın kullanıcıları için özel bir API aracılığı ile hizmet vermeye başlayacak. Kısacası uçuşları için JetSmarter'ı tercih eden kullanıcılar otomobil kiralama için de CarHopper'ı oldukça kolay bir şekilde kullanabilecek.

Ayrıca kullanıcıların JetSmarter'ın 7/24 kiralama servisi üzerinden CarHopper otomobillerini kiralayabileceklerini de belirtelim. Kısacası bu ortaklık sayesinde JetSmarter kullanıcılarına yeni bir hizmet sunarken, CarHopper ise JetSmarter'ın kullanıcılarına ulaşabilir konuma gelmiş oldu. Son olarak CarHopper'ın Miami, Fort Lauderdale, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Hamptons (NY) ve New York City'de hizmet verdiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.