Binance LCX borsası üzerinden İsviçre Frangı ve Euro ile kripto para ticareti yapılabilecek

Profesyonel yatırımcılar için kripto para ticareti ve kripto para bankası olarak hizmet veren özel bir girişim olan Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), Binance ile yaptığı işbirliğini duyurdu.
Binance LCX borsası üzerinden İsviçre Frangı ve Euro ile kripto para ticareti yapılabilecek

Profesyonel yatırımcılar için kripto para ticareti ve kripto para bankası olarak hizmet veren özel bir girişim olan Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), Binance ile yaptığı işbirliğini duyurdu. Binance ve LCX ortak girişimi olan bu oluşum, itibarî - kripto para ticareti ortamı sağlamak amacıyla kuruldu ve Binance'ın tecrübeli ekibi teknolojik platformu sağlarken LCX müşteri desteği ve yasal işlemleri üstleniyor olacak.

Geçtiğimiz gün yapılan ve Liechtenstein Başbakanı Adrian Hasler ile beraber Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun da katıldığı etkinlikte Binance LCX'in, Liechtenstein ofisi için 10-15 kişilik bir ekip kurulmasının planlandığı ve bu ekip için işe alım sürecinin hemen başlatılacağı bilgisi verildi.

Yeni borsa ilk olarak İsviçre Frangı (CHF) ve Euro (EUR) ile popüler kripto paraların alınıp satılabileceğini ve mevzuatlar onaylandıkça resmi paralar ile kripto ticaretinin genişletileceğini belirtiyor.

Etkinlikte konuşan Binance kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao şöyle dedi: "Binance LCX'in hem profesyonel hem de düzenli yatırımcılar için sürdürülebilir ve güvenilir bir itibarî-kripto ağ geçidi yaratacağına inanıyorum. Umuyorum ki Binance LCX, blockchain endüstrisi için kullanılabilirlik ve uyumluluk için yeni standartlar getirecektir. Liechtenstein'daki ekibimizi büyütmek için deneyimimizi ve en iyi uygulamalarımızı buraya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz."

LCX CEO'su Monty C. M. Metzger, “Profesyonel yatırımcıların, kripto paralara yatırım yapmak için güvenilir bir fiat kanalına ihtiyaçları var” dedi. “Blockchain endüstrisi için yeni standartlar oluşturmak amacıyla Binance ile bu ortak girişimi başlatmaktan heyecan duyuyoruz.”

https://www.youtube.com/watch?v=X9kgErFHomk

"Liechtenstein'a Binance LCX'i memnuniyetle bekliyoruz. Blockchain teknolojileri tamamen yeni bir sektörün temelini oluşturuyor. Lihtenştayn'ın mevcut ve gelecekteki yasal çerçevesi ve uygulamasının Binance LCX ve diğer Blockchain temelli şirketlere burada olağanüstü hizmetler sunması için sağlam bir temel sağladığından eminiz" diyor Lihtenştayn Başbakanı Adrian Hasler.

Avrupa'nın kalbinde bulunan Liechtenstein, ayrıca Avrupa Ekonomik Alanı'nın (European Economic Area) parçası olduğu için Binance LCX'in çalışması için oldukça stratejik ve ideal bir yerdir. Blockchain Yasası Liechtenstein'ın bu bölgedeki konumunu güçlendireceği gibi Binance LCX'in de diğer ülkelere açılabilmesi için bir kapı olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.