Türkiye'nin girişimlerine özel pazar yeri: Arıkovanı Mağaza

Türkiye'nin girişimlerine özel pazar yeri: Arıkovanı Mağaza

Yenilikçi teknoloji ürünlerini ve girişimcileri destekleme amacıyla kurulan Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, girişimciler için tasarlanan bir mağaza ile karşımıza çıktı. Şu ana kadar üretim aşamasına geçmek isteyen girişimcilere yeterli fonu toplamaları konusunda yardımcı olan Arıkovanı, bugünden itibaren üretime geçmeyi başarmış girişimcilerin ürünlerini satışa sunulabileceği bir platform da sunuyor.

Kısacası şu ana kadar 4 milyon TL’yi aşkın destek toplayan Arıkovanı’nın başarılı girişimcileri artık Arıkovanı Mağaza üzerinden ürünlerini satışa da açabilecekler. Arıkovanı Mağaza'nın en büyük hedefi ise Türkiye’de ortaya çıkan teknoloji odaklı girişimci ürünlerinin global pazarlar için de ulaşılabilir hale getirmek.

Paycell ile ödeme imkanı

Arıkovanı'nı Türkiye’nin girişim ekosistemine fayda sağlamak amacıyla kurduklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, platformun ülke pazarının lideri haline geldiğini belirtti. Bir ülkenin atar damarı olan girişimciliğin desteklenmesinin Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizen Terzioğlu, Türkiye’de müthiş fikirler ve müthiş beyinler olduğunu da belirtti.

Arıkovanı Mağaza’da yer alan projelere destek olmak isteyenler, Hızlı Giriş teknolojisi sayesinde sadece telefon numaraları ile siteye giriş yapıp, ödemeleri ise Paycell altyapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor. Teknoloji ve inovasyon odaklı projeleri olan girişimcilerin [email protected] adresine e-posta göndererek Arıkovanı Mağaza’da yer almak için başvuru yapabileceklerini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.