Saat başı 35 dolara özel Fortnite dersi!

Kısa sürede tüm oyun dünyasının konuştuğu bir yapım haline gelen Fortnite, oldukça ilginç bir haber ile karşımızda. Wall Street Journal'ın haberine göre bazı ebeveynler, çocuklarının daha iyi Fortnite oynayabilmesi için Fortnite konusunda uzman antrenörler tutuyorlar.

Hedef e-spor oyuncusu olmak

Kulağa oldukça garip geldiğinin farkındayım fakat Fortnite, yeni bir iş kolu yaratmış gibi görünüyor. Paylaşılan habere göre saatlik olarak hizmet veren Fortnite antrenörleri, saat başına 35 dolara kadar çıkan ücretler talep edebiliyorlar. Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre bazı ebeveynler çocuklarının ilerde bir e-spor oyuncusu olması için ve Fortnite'ın 100 milyon dolarlık ödül havuzundan bir ödül kazanabilmesi için antrenör tutuyorlar.

İngiltere'de yaşayan ve çocuğu için Fortnite antrenörü tutan bir anne, okul ortamı nedeniyle çocuğunun daha iyi Fortnite oynayabilmesi için üzerinde bir baskı olduğunu dile getirirdi. Ebeveynler Fortnite antrenörlerini sosyal medya veya Gamer Sensei gibi siteler aracılığı ile bulunuyor.

Fortnite dersleri için saat başına 15 ile 35 dolarlık bir ücret talep edildiğini de belirtelim. Oyunlar için özel ders verilmesi günümüz için oldukça sıra dışı bir olay olsa da, gelecekte e-sporun gelişmesi ile birlikte tıpkı müzik veya spor dersi almak gibi sıradan bir duruma dönüşebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.